- 24,086
- 1,921
- 113
Eklenmiştir bol şanslar 😍Büssürü maç varmış
Eklenmiştir bol şanslar 😍Büssürü maç varmış
Bilmm cok uzun zamn ildu dengeden oynamayaliSon 2 işlem bonus değilse 100 frebet ile kasa 500 yapıp 200 TL Çekim verebilirsiniz efendim 😍
dengebet Vip+Vip üyelere 2 k Roll bakıyesı Eklıyormus Sadece Vip ÖzelNe ekletion yine rafa silva
Son işlem bonus değil se ID verebilirsiniz arkadaşlar lütfen 1.sayfadaki kuralları okuyalım
Rakam Ne 100 mu DestekcımSon işlem bonus değil se ID verebilirsiniz arkadaşlar lütfen 1.sayfadaki kuralları okuyalım
868540700 bak biSon 2 işlem bonus değilse 100 frebet ile kasa 500 yapıp 200 TL Çekim verebilirsiniz efendim 😍
100 TL freebet evetRakam Ne 100 mu Destekcım
Şuan aktif bi rolling var bitince baksak sıra ile gidiyoruz da868540700 bak bi
Sana 2 mi eklncekdengebet Vip+Vip üyelere 2 k Roll bakıyesı Eklıyormus Sadece Vip Özel
Takipleyelim arkadaşlar bol şanslar 😍@Dengebet tşkler
Destekcım Benım Konuma Gel Ben Sana 200 atayım Yukle Siteye 1 k yap 400 senin 400 Benim 200 De konuda istedigin adama At uyarsa Konuda etıket atayım100 TL freebet evet
Kural disi haraket cok ayipDestekcım Benım Konuma Gel Ben Sana 200 atayım Yukle Siteye 1 k yap 400 senin 400 Benim 200 De konuda istedigin adama At uyarsa Konuda etıket atayım
Haraç almıyorum 😔 amaç vakit geçirmekDestekcım Benım Konuma Gel Ben Sana 200 atayım Yukle Siteye 1 k yap 400 senin 400 Benim 200 De konuda istedigin adama At uyarsa Konuda etıket atayım
Aaaa Darılırım Destekcım Biz haracmı alıyoruz Şimdi Ne manada Soyledın Sımdı at bana 200 ben aynı kurallarHaraç almıyorum 😔 amaç vakit geçirmek
Ben de yazdım son işlem yatırımEklenmiştir bol şanslar 😍
😉 O meşhur konunuz nerdeAaaa Darılırım Destekcım Biz haracmı alıyoruz Şimdi Ne manada Soyledın Sımdı at bana 200 ben aynı kurallar
Son işlem etkinlikti bugun bakmıştık amaBen de yazdım son işlem yatırım
Yatmis bu@Dengebet tşkler
LOSE olduk hiç anlamam basketten😂Son işlem etkinlikti bugun bakmıştık ama