Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling DENGEBET İLE ROLLİNG DEVAM EDİYOR 📢📢

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,735
47,687
113
Siteyi bu hale nasıl getiriyorsunuz bendeki tasarımı farklı cıkıyor :D
Kardeş burda zamanında milletin hesabı çok patladı sonrasına dendiki paylaşım yaparken site ismi gozukmesin öyle yaptılar bu seferde site tasarımdaki renklerden siteyi buluyordu adamlar patlatiyordu hesabı baskanda bu şekilde çözüm buldu buraya ss attığın zaman renkler farklı çıkıyor.sende ss al buraya at seninkide bu sekil cikicak
Bu arada son 3 4 işlem yatırım bonus eklersen şansımı deniycegim

Dengebet Destek

Büro Destek
Büro Destek
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
23,379
1,913
113
Kardeş burda zamanında milletin hesabı çok patladı sonrasına dendiki paylaşım yaparken site ismi gozukmesin öyle yaptılar bu seferde site tasarımdaki renklerden siteyi buluyordu adamlar patlatiyordu hesabı baskanda bu şekilde çözüm buldu buraya ss attığın zaman renkler farklı çıkıyor.sende ss al buraya at seninkide bu sekil cikicak
Bu arada son 3 4 işlem yatırım bonus eklersen şansımı deniycegim
Vallahi bulunan çözüm için tebrik ediyorum :D başarılı olmuş bilgilendirme içinde ayrıca teşekkür ederim tabiki kullanıcı adınızı iletebilirseniz ekleyelim rolling

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,735
47,687
113
Vallahi bulunan çözüm için tebrik ediyorum :D başarılı olmuş bilgilendirme içinde ayrıca teşekkür ederim tabiki kullanıcı adınızı iletebilirseniz ekleyelim rolling
Bulunan çözüm güzeldi ama onunda çözümünü buldu çakallar eğer fotoya tıklayıp fotoyu genişletme simgesine basar ve fotoyu buyutursen ss orjinal haline dönüyor 😁

Dengebet Destek

Büro Destek
Büro Destek
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
23,379
1,913
113
Surgun57 k adim.siteniz bana pek bı uğursuz geliyor hiç çekim yapamıyorum ama yinede denemeye dvm edicem
Vallahi bu gece bi üyemizin çevrimi yanlış hesaplanmıştı %200 hg ile 40k kazanmıştı onu hallettik umarım sizinde şanssızlıgınız kırılır :)

Dengebet Destek

Büro Destek
Büro Destek
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
23,379
1,913
113
Bulunan çözüm güzeldi ama onunda çözümünü buldu çakallar eğer fotoya tıklayıp fotoyu genişletme simgesine basar ve fotoyu buyutursen ss orjinal haline dönüyor 😁
hahahahahahha :D:D:D gerçekten bizim milletimiz bu konulara kafayı yordugu kadar ilime bilime kafayı yorsaydı çok farklı yerlerdeydik