- 23,351
- 1,909
- 113
Yok hani MS falan uzun vade tarzı almayalım amaç rolling çok uzamasınIkiside son per 5 dk kala aldik sorun yok
Yok hani MS falan uzun vade tarzı almayalım amaç rolling çok uzamasınIkiside son per 5 dk kala aldik sorun yok
Destek ayıp ediyorsun millete son 2 işlem etkinlik ekleme yapıyorsun bana yapmadın ama siteye tonlarca yatırım olmasına ragmenYok hani MS falan uzun vade tarzı almayalım amaç rolling çok uzamasın
Hizli alicaz diye verdik iyi mi neyse bakalim daha var
Son 2 işlem etkinlik olanlara ekleme sağlayamıyoruz lakin bazen insiyatif sağlayabilirizDestek ayıp ediyorsun millete son 2 işlem etkinlik ekleme yapıyorsun bana yapmadın ama siteye tonlarca yatırım olmasına ragmen
Nasip inşallah gelir diyelim bol şanslarHizli alicaz diye verdik iyi mi neyse bakalim daha var
Beni de iletirseniz sevinirim859359861 -
369252225 + eklenmiştir bol şanslar
Evet hadi uza yeter da her konuda taskinlik cikariyon ayrica benim son islem sadece roll ondan once yatirimEe bizde yıllardır üyeyim yatırım yapıyoruz hize neden inisiyatif yok onlar üye de ben değilmiyim yani anlamadım
Gözden kaçmış olabilir veya rica etmemiş olabilirsiniz bilmiyorumEe bizde yıllardır üyeyim yatırım yapıyoruz hize neden inisiyatif yok onlar üye de ben değilmiyim yani anlamadım
Eklenmemiş gözükmüyo çikolatam859359861 -
369252225 + eklenmiştir bol şanslar
Yoo söyledim ama son işlem çekim falan dediniz eklemedinizGözden kaçmış olabilir veya rica etmemiş olabilirsiniz bilmiyorum
Dost eklendimi bizeGözden kaçmış olabilir veya rica etmemiş olabilirsiniz bilmiyorum
Son 2 işleminiz malesef etkinlik eklenmediDost eklendimi bize
Bana eklendi dost kaldı ki son 2 işlemim etkinlik benimki değildirSon 2 işleminiz malesef etkinlik eklenmedi
Evet evet pardon diğer üyeye eklenmedi bol şanslarBana eklendi dost kaldı ki son 2 işlemim etkinlik benimki değildir