- 3,522
- 1,098
- 113
1 sayıyla gittik Allah seni ne etmiye yaBool sans
1 sayıyla gittik Allah seni ne etmiye yaBool sans
Rolling yapıldıgında takip sağlayan kişiler arasından 1 kişiye 100 ₺ payfix harici olarak bugun extra ödül olarak gönderilecek , örn 2 kişi takip etti çekilişi bir şekilde yapıp 1 kişiye ödülü ulaştıracagım her rolling için ayrı ayrı başarılı olan her rollinge 100 ₺ payfix takip eden üye varsa hediye edilecektir.Dost biz ne kazancaz şartlar ne kaarımız ne değiştimi
Haydo bol sanssAdım 1
Bol sans1.adım
=full]620666[/ATTACH]
Teşekkğr ederm sitenizden kayıbım cok uzun zamandır ilk cekim diyebiliriim🤣Hahahahhaa Rica ederim ne demek sitemizde bir sorun yaşarsanız herzaman burdayım umarım ordada hızlı bir kazanç olur keyifli vakitler diliyorum
Artık o şanssızlık kırılmıştır diye düşünüyorum kapılar bu kadar açılmamıştı hiçbir üyeyeTeşekkğr ederm sitenizden kayıbım cok uzun zamandır ilk cekim diyebiliriim🤣
İnş eger şans kırıldıysa vesile olan siz oldunuz 🤣🤣Artık o şanssızlık kırılmıştır diye düşünüyorum kapılar bu kadar açılmamıştı hiçbir üyeye
Basliyorum dost ekleme olmusArtık o şanssızlık kırılmıştır diye düşünüyorum kapılar bu kadar açılmamıştı hiçbir üyeye
Çok teşekkürler hayırlı akşamlar hoşgeldinizBol şans bol kazançlar hayırlı akşamlar
Bol şanslar diliyorum
Bol şans reis Yazdığın gibi gelsin