- 23,938
- 1,921
- 113
3.000₺ fatura hanemize hayirli olsunAllahım beni kör et ben saat 11 den beri mobil veriden oynuyormuşum
3.000₺ fatura hanemize hayirli olsunAllahım beni kör et ben saat 11 den beri mobil veriden oynuyormuşum
Kim bozdurcu dayi karincanin belini inciltmeden .ikenlerden hey yawrum hey umutu inciltmeden ..Bozdurcu dayıyı dolandırır o
Yok be cano 3000 gelse modem kablosunu monte ederim kendime3.000₺ fatura hanemize hayirli olsun
Bu iyiymis500 e 375 veriyo benim eleman diğerleri yarısına çöküyo
Özdayım bırak bu işleri yap bi rolling neşemiz yerine gelsinKim bozdurcu dayi karincanin belini inciltmeden .ikenlerden hey yawrum hey umutu inciltmeden ..
Dost kazanan 8 kiside varımO çekiliş listesi kral. Görsel attim kazananlari 8 kisi ile sinirliydi
Dostum cocuklarin gozleri kor oldu ayni yere bakmaktan bi 50 spin fazladan ekletirsin gariplere3.000₺ fatura hanemize hayirli olsun
Cok buyuk roll ypicam bi kac gune 10 k likÖzdayım bırak bu işleri yap bi rolling neşemiz yerine gelsin
Yav Zaha pardon daha kimseye eklenmediDost kazanan 8 kiside varım
5 k sı benimmiCok buyuk roll ypicam bi kac gune 10 k lik
Zaha he yakisir mesaja bak aqYav Zaha pardon daha kimseye eklenmedi
Destek atman lazim5 k sı benimmi
Bana yarina 2k lazimdi bende 2k vardi sindi o bitdi tekrar 2k lazimYav Zaha pardon daha kimseye eklenmedi
Ne sandın dayım sen beni 2020 den beri foruma yön veriyoruz @Novasky abimin malzemeleriyle birlikteZaha he yakisir mesaja bak aq
1 liradan bonanza 33tl öder bol şansSpinler eklendi bu arada bol sans
4 lazım şimdi 2 bitmiş ya nasıl tekrar 2 lazımBana yarina 2k lazimdi bende 2k vardi sindi o bitdi tekrar 2k lazim
Bana bugun 10 k lazimdi yarina da 20 k lazimBana yarina 2k lazimdi bende 2k vardi sindi o bitdi tekrar 2k lazim
O diğer etkinlikti canım1 liradan bonanza 33tl öder bol şans