- 16,649
- 6,541
- 113
Olayi yanlis anliyonuz sen 2.cisen 1.rolu bitiricek won yada lose olucak biticek sen basliyicanArkadaş ilk attıktan sonra ikinci sırada ben paylaştım. Umarım doğrudur. Sırayla paylaşsın herkes karışmasın.
Olayi yanlis anliyonuz sen 2.cisen 1.rolu bitiricek won yada lose olucak biticek sen basliyicanArkadaş ilk attıktan sonra ikinci sırada ben paylaştım. Umarım doğrudur. Sırayla paylaşsın herkes karışmasın.
valla baktım herkes attı bende attım öğrenicez yavaş yavaşPaylaşımlar sırayla olmayacak roller sırayla olacak arkadaşlar biri lose yada win olmadan digerine başlamayacagız
Sıkıntı yok onceden roll yapılmamış forumda bellivalla baktım herkes attı bende attım öğrenicez yavaş yavaş
kupon kazanması lazım 6 kişi için6kişi seç knka ekleme yapsın destek k.adım frknnn
Ulan ben wonn gördümkupon kazanması lazım 6 kişi için
biz kendimiz yapıyoruz da kendi paramızla siteler dediğin gibi olsada zaten 1 kişiye verildi hepSıkıntı yok onceden roll yapılmamış forumda belli
bol şans herkeseHADİ bakemm
Yatırım yapıp roll yapan üyelerimiz bizdede var , forumdan sponsor olup yaptırdıgımız daha cok oldugu için bizim alıştık zamanla , burdada artık mumkun oldugu muddetce roller yapacagızbiz kendimiz yapıyoruz da kendi paramızla siteler dediğin gibi olsada zaten 1 kişiye verildi hep
adamsınız bizde yatırım yapmaya başlarızYatırım yapıp roll yapan üyelerimiz bizdede var , forumdan sponsor olup yaptırdıgımız daha cok oldugu için bizim alıştık zamanla , burdada artık mumkun oldugu muddetce roller yapacagız
Bekliyorum zaten burdan herkesi 40 dk sonra %30 kayıp bonusumuz başlıyoradamsınız bizde yatırım yapmaya başlarız
+1Sonunda içimizden birileri çıktı piyasada. Burası tutar rez alın 😅
ilk maç iyi gidiyor diğeride faullerle gelirse kasa 242 olurbasket severlere roll 5
Ekli dosyayı görüntüle 262265
Maasa az kaldi yeni sitemiz hayirli olsun siz bu sekilde geldikçe yatirimlar akarBekliyorum zaten burdan herkesi 40 dk sonra %30 kayıp bonusumuz başlıyor