- 3,348
- 3,204
- 113
@erhanbey22 adamdır gerisi madamdırHepimiz kardeşiz
@erhanbey22 adamdır gerisi madamdırHepimiz kardeşiz
Helal Sinoo 🤣🤣Takip enişte takip
neler beklemedik tost onuda beklerisssserhanbeyle cok ugrasma ayagın kayar dost 5.uyelık aktıvasyonu ıcın beklersın sonra
Laaa nealaka takıplıkle alan adam almıyan adamlara oncelık tanımalı ozaman her kupon geldımı alan adamlar alsın ne anladım ben bu işten kenako kazansın takıp edenler alsın geneTakip enişte takip
Sen gelseydin zamanında ben çekilirdim enişteLaaa nealaka takıplıkle alan adam almıyan adamlara oncelık tanımalı ozaman her kupon geldımı alan adamlar alsın ne anladım ben bu işten kenako kazansın takıp edenler alsın gene
cüzdana bak bakalım yerinde mi dostneler beklemedik tost onuda beklerissss
don yok tost cüzdan gitse iyicüzdana bak bakalım yerinde mi dost
Öyle değil işte 1 kere alınıyor 1 Rolling İçerisinde 6 kişi yapıyo rolLaaa nealaka takıplıkle alan adam almıyan adamlara oncelık tanımalı ozaman her kupon geldımı alan adamlar alsın ne anladım ben bu işten kenako kazansın takıp edenler alsın gene
seher yıldız yazılı don koleksıyonumun parcası oldu dostdon yok tost cüzdan gitse iyi
Gerek yokSen gelseydin zamanında ben çekilirdim enişte
Görüyoz Sino sıkıntı yokÖyle değil işte 1 kere alınıyor 1 Rolling İçerisinde 6 kişi yapıyo rol
Sen juwe 3.5 üst yap 👍Laaa nealaka takıplıkle alan adam almıyan adamlara oncelık tanımalı ozaman her kupon geldımı alan adamlar alsın ne anladım ben bu işten kenako kazansın takıp edenler alsın gene
Olur dost o takıbe bile gerek yok sen bosa para atmazsınSen juwe 3.5 üst yap 👍