- 3,348
- 3,204
- 113
kadifekalede 12 sene yaşadım dost şimdi yeşilyurttayımizmirin neresi dost kadifekale mi
kadifekalede 12 sene yaşadım dost şimdi yeşilyurttayımizmirin neresi dost kadifekale mi
aynen başka kimse yok galibaSen ben erhanbey işte
Sen kaseti değiştir dost Engin Nurşani ile 3 k zordost bak zaten engin nurşani dinliyorum daha fazla konuşma ağlayacam yoksa -,-
çok içten dedin dost kesin kaybedersinOoo süper
Tepe oralar dost ev aşağıda bir yer de olsa barikadifekalede 12 sene yaşadım dost şimdi yeşilyurttayım
helal dost maho dostunda ordakadifekalede 12 sene yaşadım dost şimdi yeşilyurttayım
unuttum adına bir çızık çektim fedoSen kaseti değiştir dost Engin Nurşani ile 3 k zor
mokali mokalihelal dost maho dostunda orda
DkdjkdkdjdDostlar fena gaz vermişiz şimdi ilk sayfaya dönüp 6 dostu seçip geliyorum
Rakı beyaz peynir verin abimeunuttum adına bir çızık çektim fedo
yapma yanarız gül tükendi ben tükendime geçti şimdiRakı beyaz peynir verin abime
Aynı benim şansım 🤣🤣dortmund 1 1 skora 100 freebet geliyor izleyin nasıl üst oluyor
Ben güzel bağlama çalarım varyantta türkü cafe vardı şimdi varmı bilmiyorumda 2004 te orada sahne alıyordum güzel İzmir güzel anılarda kaldı ama severim o şehriyapma yanarız gül tükendi ben tükendime geçti şimdi
@babako35Tebrikler
ilk 6 kişi
Btas70
Sino16
Nashbishop
Babako35
TayfunAkk
cosefa
bunların dışında seçersen güzel olur Distin dost
vay allahına kurban bağlama deme yaram derin dostBen güzel bağlama çalarım varyantta türkü cafe vardı şimdi varmı bilmiyorumda 2004 te orada sahne alıyordum güzel İzmir güzel anılarda kaldı ama severim o şehri
Bı bizi almamış@babako35
@TayfunAkk
@Dinyepers
@erhanbey22
@İskorpit
@Suat1027
@Sino16
@Aktas25
Dost 8 kişi seçtim diğer taraftan alan varsa ele sana zahmet
dost 2004 ne sen 100 yaşında mısınBen güzel bağlama çalarım varyantta türkü cafe vardı şimdi varmı bilmiyorumda 2004 te orada sahne alıyordum güzel İzmir güzel anılarda kaldı ama severim o şehri
Tebrıkler yer artarsa burdayım 😂👏@babako35
@TayfunAkk
@Dinyepers
@erhanbey22
@İskorpit
@Suat1027
@Sino16
@Aktas25
Dost 8 kişi seçtim diğer taraftan alan varsa ele sana zahmet