- 15,243
- 7,831
- 113
Senin yapacağın günleri de görürüz inşallahNeyin şovu 2 basket 250-300 zaten sonra tek maç 500 şova mova ne gerek bı umut bekliyoz takip ediyoz yazık degilmi bize )))
Senin yapacağın günleri de görürüz inşallahNeyin şovu 2 basket 250-300 zaten sonra tek maç 500 şova mova ne gerek bı umut bekliyoz takip ediyoz yazık degilmi bize )))
sen bitirmişsin zaten rollingi
Tamam şans yatınca yatar zaten ama ilk yarı 2 şer gol beklemek yada favori takımın gol yemesini beklemek sivasindan atma şansı olmasını düşünmektense baskette sayı çıkar yada çıkmaz daha mantıklı sen Onuda yapamıyorsan zaten bağışı bırak bana laf carpitmaya çalışacağına diye düşünüyorum fikrimceYakup 100 TL yi 500 yapmak zor değilse burda neden rolling takip ediyorsun?
Demek lose olacak kupon bu izninle bende başlayayım
Buradaki en son rollge bak yaptım çektim zatenSenin yapacağın günleri de görürüz inşallah
Şansın bol olsun dost gönder gelsinDemek lose olacak kupon bu izninle bende başlayayım
Kardeş çok takılma kafayı yersin zevk al rollden maksat sadece kazanç değilTamam şans yatınca yatar zaten ama ilk yarı 2 şer gol beklemek yada favori takımın gol yemesini beklemek sivasindan atma şansı olmasını düşünmektense baskette sayı çıkar yada çıkmaz daha mantıklı sen Onuda yapamıyorsan zaten bağışı bırak bana laf carpitmaya çalışacağına diye düşünüyorum fikrimce
..38₺ freebet eklenmiştir min 100 max 150 cekim bol şanslar
Yattın mı la harbidenSuikast dayı izlanda liginden s2trdi zaten bizi başla bakalım skyruzgar dost
Gövde gösterisi yapıyor dost Adam bugüne bugün 100₺ freebeti 500₺ yapmış
Ben bi maç koydum geldi @sukes1982 dayı da izlanda ligini 3 kere yazınca dedim bi poh biliyo heralde bide onu aldım bilmiyormuş demekki dostYattın mı la harbiden
Cuma günü bizde yaptık şans işi bu brooo gereksiz konuGövde gösterisi yapıyor dost Adam bugüne bugün 100₺ freebeti 500₺ yapmış