- 25,671
- 23,774
- 113
Dalioruz wolsfurg gol atar atletico cakar sokol basket 157 alt banko maclarMaçları hazirladin mı ? Yoksa freni patlamış kamyon gibi dalcaz mi akşam🤣🤣🤣
Dalioruz wolsfurg gol atar atletico cakar sokol basket 157 alt banko maclarMaçları hazirladin mı ? Yoksa freni patlamış kamyon gibi dalcaz mi akşam🤣🤣🤣
Hazırda bekle penaltıcı dostGalatasaray5
son işlem yatırım reis
Tamamdır gralHazırda bekle penaltıcı dost
Başka dostlar yok ise duruma göre yazalım
Tamamdir dost 4 gibi vardiya teslim alıyorum o zamana denk gelirse başlangıç 5.10 dk geçikme olabilir.1.rollingcisin dost
son işlem yatırım dostHazırda bekle penaltıcı dost
Başka dostlar yok ise duruma göre yazalım
Heh aynenSon işlem yatırım
Exelans1903 hazırım bekliyorum dostlarda bekliyor kupon parası lazım adamlara ☺
Aynen baskan ver parayiHeh aynen
Çicegim bicagin nerdeSon işlem yatırım
Umutks41
Başkaları faydalansın eksik olursa hazırdan alırsınız beni
Bıçağı sattım dayıÇicegim bicagin nerde
sen dun daha roll yaptın ne ara son ıslem yatırım oldu dost bellı kı dengebeti bi baska sevdin kabul et kel kafalı dostSon işlem yatırım
Umutks41
Başkaları faydalansın eksik olursa hazırdan alırsınız beni
2.rollingcisin dostson işlem yatırım dost
kullanıcı : hayro45
Bu sabah yaptık tostsen dun daha roll yaptın ne ara son ıslem yatırım oldu dost bellı kı dengebeti bi baska sevdin kabul et kel kafalı dost
Cok para ederdi o alirdim ay basi 5 milyona ew satiorum ewde alirim sana benBıçağı sattım dayı
Sağol dayı eksik olma sen evi izlanda 2.per üst bas 1 sayıdan yatalımCok para ederdi o alirdim ay basi 5 milyona ew satiorum ewde alirim sana ben
0.5 1 degilSağol dayı eksik olma sen evi izlanda 2.per üst bas 1 sayıdan yatalım
ahmo1993 son işlem yatırım3 rollingci dostta İhtiyaç vardır