- 4,228
- 3,703
- 113
Sevgili sponsorumuz bu konuya sessiz kalmaz birazdan şırlaaak diye ekler rooll bonuslarini
Hergun yapıyorlar saolsunlar @Dengebet Destek ve shellac amca garibanlarin da yüzü güler diyede rollcu arkadaşlar ağlatıyorKonuyu hortlattim millet kullanıcı adı yaziyor 🤣🤣
Bu konuda bektentiye girilmez dostum anapara gibi düşünmem şahsen başar geçerim acımam maksat vakit geçirmek dostlarla gelirse de kupon parası çıkar dostlaraHergun yapıyorlar saolsunlar @Dengebet Destek ve shellac amca garibanlarin da yüzü güler diyede rollcu arkadaşlar ağlatıyor
Basmak içinde basilmaz sanki ama sen bilirsin baş geç reisBu konuda bektentiye girilmez dostum anapara gibi düşünmem şahsen başar geçerim acımam maksat vakit geçirmek dostlarla gelirse de kupon parası çıkar dostlara
Çok takılma böyle şeylere dost kafayı yer adam zevk al herşeydenBasmak içinde basilmaz sanki ama sen bilirsin baş geç reis
Kaybedip kaybetmeleri takip edip zevk nasıl alınır ki ben kaybedince yada kaybedenleri takip edince çıldırıyorum senin dediğin kaybetmeleri alışmak gibi ve olmaz o caiz değil hocamÇok takılma böyle şeylere dost kafayı yer adam zevk al herşeyden
Kimse kaybetmek için para basmaz kardeş basarsın kazanırsın veya kaybedersin malum tüm forumun hali ortada sürekli kazanıyoruz 🤣🤣 anlatmak istediğim paylaşılan kuponu beğenirsin begenmezsin adamin kafaya yatmış oynamış o onun bileceği işKaybedip kaybetmeleri takip edip zevk nasıl alınır ki ben kaybedince yada kaybedenleri takip edince çıldırıyorum senin dediğin kaybetmeleri alışmak gibi ve olmaz o caiz değil hocam
TamamKimse kaybetmek için para basmaz kardeş basarsın kazanırsın veya kaybedersin malum tüm forumun hali ortada sürekli kazanıyoruz 🤣🤣 anlatmak istediğim paylaşılan kuponu beğenirsin begenmezsin adamin kafaya yatmış oynamış o onun bileceği iş
Farkli yerden girdik farklı yerden çıkıyoruz 37 yaşın heralde abi haklısın tamam
Zugurt agqAksam gorusuruz zuuttler uyuorum
Doymadinmi uyumaya gel bi oralet söyleyeyim sanaAksam gorusuruz zuuttler uyuorum
Zugurt agq
IcmiyorumAksama icerizhaso viski ballantines
youtube.com
Sigara alirimAksama icerizhaso viski ballantines
youtube.com
En son cuma günü ben kazanmıştım yatırım yapmadık katilamiyozKazanan var mı bu rollde son zamanlarda eğer yoksa ben gelcem de yakında çıtayı arttıralım bi