Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Dengebet - Rolling Alanı !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AndersonTalisca

⚽❤️🅱🅻🅰🅲🅺 🅰🅽🅳 🆆🅷🅸🆃🅴 🅻🅾🆅🅴❤️⚽
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,228
3,703
113
Sevgili sponsorumuz bu konuya sessiz kalmaz birazdan şırlaaak diye ekler rooll bonuslarini

AndersonTalisca

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,228
3,703
113
Hergun yapıyorlar saolsunlar @Dengebet Destek ve shellac amca garibanlarin da yüzü güler diyede rollcu arkadaşlar ağlatıyor :)
Bu konuda bektentiye girilmez dostum anapara gibi düşünmem şahsen başar geçerim acımam maksat vakit geçirmek dostlarla gelirse de kupon parası çıkar dostlara

AndersonTalisca

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,228
3,703
113
Kaybedip kaybetmeleri takip edip zevk nasıl alınır ki :) ben kaybedince yada kaybedenleri takip edince çıldırıyorum senin dediğin kaybetmeleri alışmak gibi ve olmaz o caiz değil hocam :)
Kimse kaybetmek için para basmaz kardeş basarsın kazanırsın veya kaybedersin malum tüm forumun hali ortada sürekli kazanıyoruz 🤣🤣 anlatmak istediğim paylaşılan kuponu beğenirsin begenmezsin adamin kafaya yatmış oynamış o onun bileceği iş

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,314
43,852
113
Kazanan var mı bu rollde son zamanlarda eğer yoksa ben gelcem de yakında çıtayı arttıralım bi

AndersonTalisca

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,228
3,703
113
Yokmu roll falan sponsorları besledik geldik hayır hasenat bugün ki sadakamizida verdik çok şükür 🤣🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...