Bi haftalık oralet parası kurtardımHangi site la bu
Bi haftalık oralet parası kurtardımHangi site la bu
Hani nerdeBi haftalık oralet parası kurtardım
ProblemHani nerde
KimKupon atar simdi
1000 lira guzel paraBAk silcem hemen
10 da fena sayılmaz dost1000 lira guzel para
Bunu konuşuyorduk işte 100 atmiyosun 100 freebet veriyo 1.40 orandan oynucan 1000 yapıp çekiyorsun fazlasını vermiyo roll gibi geleni bastım geldi1000 lira guzel para
Baskete devam 🤩🤩Bunu konuşuyorduk işte 100 atmiyosun 100 freebet veriyo 1.40 orandan oynucan 1000 yapıp çekiyorsun fazlasını vermiyo roll gibi geleni bastım geldi
Hayir benim hesaplar telefon tamirde mobil bankayı kardeşimin tel no yaptım ona şifre gidiyo oyuzden giremiyorumNeye yarar kardeşinin adinaymis boş gece olacak
100 atmiyosun mu atiyodunmuBunu konuşuyorduk işte 100 atmiyosun 100 freebet veriyo 1.40 orandan oynucan 1000 yapıp çekiyorsun fazlasını vermiyo roll gibi geleni bastım geldi
Her zaman onaltta bı yatan kupon var ya oda bı basket bı futbol koydum futbol yattı basket tuttu bütün hepsi basket kayipsizBaskete devam 🤩🤩
Atm şifre bu yakaladım 🤣🤣100 atmiyosun mu atiyodunmu
Git uyandır güzel NBA maçları var de ikna olur benceHayir benim hesaplar telefon tamirde mobil bankayı kardeşimin tel no yaptım ona şifre gidiyo oyuzden giremiyorum
Atiyosun ya atmadan nasıl vercek oto düzeltme kurbanı olmusuz100 atmiyosun mu atiyodunmu
Evler ayrı kanka anne baba kardeşler aynı katta ben tek kalıyorum kapı içerden kitli zile bassam peder zaten kovacak evden az kaldı sonumuz olucakGit uyandır güzel NBA maçları var de ikna olur bence
Parada gelmemiş ki hala zatenGit uyandır güzel NBA maçları var de ikna olur bence
Msj at pedere böyle böyle bı durum var durant bu gece coşacak de 😂😂Evler ayrı kanka anne baba kardeşler aynı katta ben tek kalıyorum kapı içerden kitli zile bassam peder zaten kovacak evden az kaldı sonumuz olucak