Kralsın Dost@Dengebet Destek uygun görür ise zavrak yerine sana ekleyebilir
5.rollingci olabilirsin dostum
Kralsın Dost@Dengebet Destek uygun görür ise zavrak yerine sana ekleyebilir
Hocam üyeliğinizi kendi talebiniz üzerine kapattik. Bugünde rica edince üyeliğinizi actik. Siz suistimal yapip rolling tek basiniza yapmaya calismissiniz ne hikmetse diğer arkadaslarda sorun yok ama sizde varBuda kapatmak icin bahaneniz oldu. Benim role basladigim saat belli. Kuponun alindigi saat belli. Kuponun oynandigi id numarasiyla benim bu foruma giris yaptigim id numarasını karsilastirin. Ayniysa istediginiz herseye kabulum. Ama siz boyle yaparak uyelik kapatmak icin bahane ariyorsunuz
Tabi hocam uygundur@Dengebet Destek uygun görür ise zavrak yerine sana ekleyebilir
Bol şanslarEklndi benim bundan sonra sira bnde beyler
Kazanırsan kullanıcı adı : empatiEklndi benim bundan sonra sira bnde beyler
Hocam üyeliğinizi kendi talebiniz üzerine kapattik. Bugünde rica edince üyeliğinizi actik. Siz suistimal yapip rolling
Hani son islem yatirimdi kardesim yapmayin sunu yahu ayip yamasoud26
son işlemim etkinlik ama uygunsa talibim
Hocam hesabiniz kapalıdır acilmayacaktir. Dünyada tek akilli siz değilsiniz. Bol şanslar@Shellac hocam mesajlarim neden siliniyor. Benim id adresim sizde yazmıyor mu. Oynanan id adresini size @Dengebet Destek iletsin ayni id mi. Ayip oluyor ama
Bunu yaptiysan cok ayip etmissin kardes.kendin yapsan ne olucakdiki cekemiycekdin sonucta parayi.kotu niyetli oldugunu dusunmemistim hic yakistiramadim sanaHocam üyeliğinizi kendi talebiniz üzerine kapattik. Bugünde rica edince üyeliğinizi actik. Siz suistimal yapip rolling tek basiniza yapmaya calismissiniz ne hikmetse diğer arkadaslarda sorun yok ama sizde var
Bende seni seviyorum🚀🚀🚀@Dengebet Destek seviyorum Bu Siteyi
Roll?Bende seni seviyorum🚀🚀🚀
sırayla dostum@Shellac benim başlama şansım varmı dost yaklaşık 2 saat sonra iş başı yapicamda 🤣