- 71,313
- 43,852
- 113
Fener geldi zaten onu düşünme bile
Kral sen onu sayiyon mu hala geldi o82 fener 8 dk var 6 sayı bakmaya gerek yok 2 3 luk tamam bu
Senin o kupon 1 k miFener geldi zaten onu düşünme bile
1300 TL abi 2. Adımı paylaştımSenin o kupon 1 k mi
Takipde bı fener bı Fransa vardı başka maç yok napakKral sen onu sayiyon mu hala geldi o
Harika1300 TL abi 2. Adımı paylaştım
Burasi kazsmirsa seninyazmayalim ihtiyaci olani yazimmi olurmu 3 kidi 50 alsin1300 TL abi 2. Adımı paylaştım
Neden abi benim de ihtiyacım var en çok takip eden benim neden beni yazmayasin kiBurasi kazsmirsa seninyazmayalim ihtiyaci olani yazimmi olurmu 3 kidi 50 alsin
Adam takip ediyor adamı yazmiyon la nasıl bir ayıp içindesin aw 🙂Burasi kazsmirsa seninyazmayalim ihtiyaci olani yazimmi olurmu 3 kidi 50 alsin
Tmm sordum kazandinya oyuzden dedim sen yakup iskorpiti yazcam 500 yparsakNeden abi benim de ihtiyacım var en çok takip eden benim neden beni yazmayasin ki
Yazdigi iyi oku tenekeciAdam takip ediyor adamı yazmiyon la nasıl bir ayıp içindesin aw 🙂
Tamam abi umarım yaparız bakalım ama hepsini basma bence bir sorTmm sordum kazandinya oyuzden dedim sen yakup iskorpiti yazcam 500 yparsak
Yok be 80 bassak yeter hpsiji basmicM ole yapilioduTamam abi umarım yaparız bakalım ama hepsini basma bence bir sor
Ah bir anlayabilsem böyle yazıyor aşkımYazdigi iyi oku tenekeci
Seni nisantasina alicamAh bir anlayabilsem böyle yazıyor aşkım
Burasi kazsmirsa seninyazmayalim nasıl anliyim ana okul terk gibisin
Kimler takip ettiyse ilet dostAz once kazanan rolldeki kisiler diger kazanandan da alabiliyomu @Shellac
Ben gece 1 de başlasam uygun mudur dost?Kimler takip ettiyse ilet dost