- 8,799
- 8,368
- 113
Eklediğiniz adamlara da dikkat edin de dolandırıcılara kapılmayınDaha fazla üyeye dagıtım yapalım daha iyi olur @Asci55 Hocam
Eklediğiniz adamlara da dikkat edin de dolandırıcılara kapılmayınDaha fazla üyeye dagıtım yapalım daha iyi olur @Asci55 Hocam
Forumda yeniyiz inanın bilmiyorum kurallarıNormalde ayrı ayrı konu açılıyor gral dengebet sponsorluğunda rolign diye
Balıkesir battı yaş ortalamasi 18 alt yapıyla oynuyorhacettepe nasıl daha favori bu maçta
Yeniyiz henüz @erhanbey22 yarın sizede yaptıralım rollbol şans dengebet dost rollinglerdeki namımızı duymamıssın anlasılan duysan etıket atardın
Oldu artık böyle yapcak birşey yok 😀Forumda yeniyiz inanın bilmiyorum kuralları
Verin verin zaten 5 dakkalık onun kuponları hahahaYeniyiz henüz @erhanbey22 yarın sizede yaptıralım roll
Hocam bir rolling hakkı da bize tanıYeniyiz henüz @erhanbey22 yarın sizede yaptıralım roll
ilk 5teyiz ama babako35 eklemen lazımdı kral ayıp olduYeniyiz henüz @erhanbey22 yarın sizede yaptıralım roll
bize roll yaptıran siteler bir bir piyasadan cekıldi herkes bılır elımızı attıgımız yerın nasıl senlendıgını tesekkur eder basarılarınızın devamını dılerımYeniyiz henüz @erhanbey22 yarın sizede yaptıralım roll
Payfix atta 3 5 bişeyler atıyım yine sermayesiz kalmışsın bellikiSen işine bak lale sana laf eden mi var? geliyon herşeyime bişe yazıyon bak işine dolandırıc hırsz seni
Sizin cekeceginiz parayla batmayacagımıza emin olabilirsiniz bekliyor olacagım sizibize roll yaptıran siteler bir bir piyasadan cekıldi herkes bılır elımızı attıgımız yerın nasıl senlendıgını tesekkur eder basarılarınızın devamını dılerım
SAna rol yaptıranların 5 dakka da icra memurlarınn kapılarına dayandıklarını da duydukbize roll yaptıran siteler bir bir piyasadan cekıldi herkes bılır elımızı attıgımız yerın nasıl senlendıgını tesekkur eder basarılarınızın devamını dılerım
Jamiry0Roll başaran seçsin hocam ben normalde roll yapcaklarıda secmiyorum modlarımızdan yardım alıyorum ,sizin ileteceginiz 6 üyeye 25 nakit ekleyecegim direkt min max 100 yapıp cekebilir herkes , ardından dileyen yatırıp devam edebilir siteden
Beyler gereksiz takışmaya hiç gerek yok diye düşünüyorum , en hızlı roll kazanan forumsunuzPayfix atta 3 5 bişeyler atıyım yine sermayesiz kalmışsın belliki
Namımız hızlı bizim destek dostBeyler gereksiz takışmaya hiç gerek yok diye düşünüyorum , en hızlı roll kazanan forumsunuz
para değil ki mevzu ah bir bilsen bir bilsen yarın bulusalım saat 19:00 Kadıköy iskelesiSizin cekeceginiz parayla batmayacagımıza emin olabilirsiniz bekliyor olacagım sizi
Şu vendetta ya dikkat et sizi de dolandırırBeyler gereksiz takışmaya hiç gerek yok diye düşünüyorum , en hızlı roll kazanan forumsunuz