- 103,186
- 154,295
- 113
Evet 7 kişi hedefe ulaşamadığı görüyorum
Doğru mudur
Doğru mudur
Dost bende takip edebildigim kadar takip ettim. Ama genelde kombine kuponlar yapıldı. Birde 400-450 veren kuponlar gordum. Kuponlar gelse kasa basma zorunlulugu da var. Kurallar da esneme mi oldu yoksa yanlislikla mi oldu 🥺 Bende bi ara yatirim yapayim da bir sonraki rollingler de yerimi alayimEvet 7 kişi hedefe ulaşamadığı görüyorum
Doğru mudur
dost 1.60 oran var 3'lü yapabiliyorsun tekli deDost bende takip edebildigim kadar takip ettim. Ama genelde kombine kuponlar yapıldı. Birde 400-450 veren kuponlar gordum. Kuponlar gelse kasa basma zorunlulugu da var. Kurallar da esneme mi oldu yoksa yanlislikla mi oldu 🥺 Bende bi ara yatirim yapayim da bir sonraki rollingler de yerimi alayim
Freebetim nerede
dostum böyle yazıncaFreebet verin
Hahahahhshahshh modum.ben şaka yapiyom yaadostum böyle yazınca
ne dememi bekliyorsun sanaa
Tamam teşekkürler 🤗 Onu kacirmisim. Evet tek mac kasa daha mantikli o zaman.dost 1.60 oran var 3'lü yapabiliyorsun tekli de
ama bana göre en mantıklısı tek maç kasa kasa gitmektir
Aynen aynen@Dengebet Destek yok mu bir rolling aktivitesi
haftasonunu şenlendirelim
Ne çektin be Sahtiyan su sitelerdenbaşka sitelerde kazandığımızı dengebet te eziyoruz ,
bir rolling isterim artık
genel anlamda söyledim dost bugün için birşey yokNe çektin be Sahtiyan su sitelerden
Bende genel anlamda söyledim dost hepimiz için hamallık yapiyoruz siteler arasigenel anlamda söyledim dost bugün için birşey yok
aynen öyleBende genel anlamda söyledim dost hepimiz için hamallık yapiyoruz siteler arasi
Kupon yokmu reis takip edek
şu an malesef yok dostKupon yokmu reis takip edek
babako35Dostlar 3 dostla rollinge başlıyoruz
Kul IDLARINIZI yazar mısınız
Ondan sonra sırayla bu başlık altında kuponlar paylaşılacak
1.rollingci hedefe ulaşması kaybetmesi halinde
2.rollingci devreye girecektir
Buradan bir birimizi yardımcı olarak, sırayla güzel bir şekilde hem eğlenelim hem kazanalım
Takibi de güzel olsun
NBU(No bonus olan üyeler katilamaz)
Son işlemi etkinlik bonusu olan üyeler katilamaz
Son işlemi minimum 50 TL yatirim olmayan üyeler katilamaz.
Ona göre kul ID larınızı yazar mısınız dostlar.