- 26,399
- 28,122
- 113
Dssklarin sağolsun tost
Abdua razzak troure Konya'da oynamıştı o da nantong daVidic eşeğine bak çin ikinci ligine gitmiş aç köpek
Aç bir post
İstediğin gibi oyna cnmArkadaşlar 25 eklenmiştir de şartları ne şimdi bunun ozgurmuyuz oynamakta?
Kullanıcı adım fero1984 bende katılabilirmiyimMerhabalar arkadaşlar düzenli olarak hergün konumuz üzerinden Rolling denemeleri olacaktır
Kasa 100 ₺ Freebet
Hedef 500 Çekim 250 ( 150 ₺ roll takip eden üyelere pay olacak şekilde)
Kasalar 100 er FB
Hedefler 500 TL
Ulaşılması durumunda 250 TL çekim yapılabilir. 100 TL rollingi yapan alır, 150 de dağıtım olur.
1.60 ve üzeri Futbol-Basket oynanabilir.
Cyberlar yasaktır.
Bol şanslar
Senden beklemezdim.. artik bu aksama telafi edersin..
Geçmiş olsun dost kötü bir şey yok umarımdün ben yapacaktım hastayız dengebet bugun yapalım bi roll k.adı balance22
@Dengebet Destek
sagol kardesım 3 senedır hasta olmuyoduk usutmusum kafadan usutuktukte fızıkende yasadıkGeçmiş olsun dost kötü bir şey yok umarım
Çok gecmis olsun dost kisa sürede atlatirsin umarimsagol kardesım 3 senedır hasta olmuyoduk usutmusum kafadan usutuktukte fızıkende yasadık
Eger sansımız varsa bende yapmak ısterım baskanBeyler henüz rolling olacağı yönünde bir bilgi yok
olur ise buradan yazacağım bilgilendireceğim sizi
Üç gündür bana denk gelmedi sen düşün şansın ne kadar vardırEger sansımız varsa bende yapmak ısterım baskan