- 22,803
- 20,737
- 113
@İskorpit enişte gel rol var
Hull city 1.lige düşünce lazım olacak dost ordaki topçularPsg benfica genc takim macini tv8 bucuk veriyo. Acun aştı bu işi 😂😂
Son işlem nedir Sinan'ım yatırım da hemen modu etikektleBol şans seçilen arkadaşlara
Sino16 kullanıcı adım
son işlem nedir dostBol şans seçilen arkadaşlara
Sino16 kullanıcı adım
Kadro şampiyonlar ligi gibi fedo ayıpsınŞampiyonlar ligi başlamadan birini bulsak bari
Acunun çapı neki premier lige takim cıkarcakmıs 😂😂 bu arada super lig topcularinin ingiltere champions chip kalitesinde bile olmadigini görmüs oldukHull city 1.lige düşünce lazım olacak dost ordaki topçular
Yatırım değil ama şuan 25 atabilirim sayılacaksa bana sıra gelene kadar ütülerim bakiyeyison işlem nedir dost
Yatır hemen kaybet onuYatırım değil ama şuan 25 atabilirim sayılacaksa bana sıra gelene kadar ütülerim bakiyeyi
sıra sana gelene kadar daYatırım değil ama şuan 25 atabilirim sayılacaksa bana sıra gelene kadar ütülerim bakiyeyi
3 tane 300 yatırdım keşke birini senin hesaptan yatiraydikYatırım değil ama şuan 25 atabilirim sayılacaksa bana sıra gelene kadar ütülerim bakiyeyi
Canımsın hoşgeldin dostCaner41 son işlem yatırım
Sağlık olsun dost yatırdım bir dahakine yaparımsıra sana gelene kadar da
listeyi toplu iletiyorum dost
hemen şimdi onay almaz
1.lig derken lig 1 dost şampiyonşipin bi altıAcunun çapı neki premier lige takim cıkarcakmıs 😂😂 bu arada super lig topcularinin ingiltere champions chip kalitesinde bile olmadigini görmüs olduk
O zaman onu 2.5 k yapmadan gelme sinoSağlık olsun dost yatırdım bir dahakine yaparım
Son işlem 20 eğt artı roling tost