helal dost baslat alısverısı o zaman bakalım serıdenDost artik senle ceto dışında kimseyle alışveriş yapmayacam üye etkinliklerine katılmayacam
helal dost baslat alısverısı o zaman bakalım serıdenDost artik senle ceto dışında kimseyle alışveriş yapmayacam üye etkinliklerine katılmayacam
Kardaş bugün kazandığımda sana biseyler attığımda yarın param bittiğinde senden istersem ve sende yoksa sana trip atma hakkım yok aw nasıl insanlarla oturup kalkiyozawhelal dost baslat alısverısı o zaman bakalım serıden
konuya shellac acıklık getırır sımdı dost bu konulara mudahıl olmayı cok severKardaş bugün kazandığımda sana biseyler attığımda yarın param bittiğinde senden istersem ve sende yoksa sana trip atma hakkım yok aw nasıl insanlarla oturup kalkiyozaw
Sen hep kralcisin be eniştekonuya shellac acıklık getırır sımdı dost bu konulara mudahıl olmayı cok sever
shellac bızım dostumuz oyle kral mral bılmem ben dostSen hep kralcisin be enişte
Bizimde dostumuz da gelip aydınlatır ne demek sen ne demek istediğimi anladın çünkü sende yaşadınshellac bızım dostumuz oyle kral mral bılmem ben dost
ben takmam dost salcan gıdıcek zaten yasadıgımız stres bıze yetıyorBizimde dostumuz da gelip aydınlatır ne demek sen ne demek istediğimi anladın çünkü sende yaşadın
Aynen öyle geçen sene zengin günlerimde bana msj atıp ahmo surda bonus var para var kazanırsak ortagiz diyen dostta geçen zarf attım shellaci etiketledi ona bile bisey demeyen ben böyle şeyleri takmamaliyimben takmam dost salcan gıdıcek zaten yasadıgımız stres bıze yetıyor
dostlarını ıyı sececeksın dostAynen öyle geçen sene zengin günlerimde bana msj atıp ahmo surda bonus var para var kazanırsak ortagiz diyen dostta geçen zarf attım shellaci etiketledi ona bile bisey demeyen ben böyle şeyleri takmamaliyim
Nicklerinin altında yazmıyor dost ne edekdostlarını ıyı sececeksın dost
Yat zıbar awSon durum ne 😂😂
Maalesef zibaramiyomYat zıbar aw
sağlık olsun dost
Musaitim1 saattir yoksun
müsait olunca yazarsın dostum
iletildi dostumMusaitim
Seviliyorsun canoMaalesef zibaramiyom
eklendi dostumMusaitim