- 103,494
- 154,442
- 113
müsait misin dostum386125618
Son işlem yatırım
Rolling yapmak istiyorum
müsait misin dostum386125618
Son işlem yatırım
Rolling yapmak istiyorum
kul ıd yazıp sıraya girebilirsin dostumBaşka olucaksa talibim
Sasirmadik dost böyle amatorluk olmaz 100 TL bakiye veriyorsun 400 üstüne ekliyemiyorsan oynama bu oyunuşaşırdık mı Asabi @Novasky
Evetmüsait misin dostum
keinlikle asabi amaç kazanmak kazandırmakSasirmadik dost böyle amatorluk olmaz 100 TL bakiye veriyorsun 400 üstüne ekliyemiyorsan oynama bu oyunu
iletildi eklenince bilgilendireceğim
Buradayimiletildi eklenince bilgilendireceğim
aktif olursan sevinirim dostum
Aynen dost fantazi aramaya gerek yok sorsana kaç kere 6 oran yakalamış enitemiz 😆😆😆keinlikle asabi amaç kazanmak kazandırmak
100 tl yi böyle harcarsan nasıl yükseleceksen
@Enişte İhtiyar kaç kere 6 oran yakaladın Asabi rica etti bize de sormak düştüAynen dost fantazi aramaya gerek yok sorsana kaç kere 6 oran yakalamış enitemiz 😆😆😆
eklendi dostum386125618
Son işlem yatırım
Rolling yapmak istiyorum
Cikarsin göstersin dost öyle inaniriz@Enişte İhtiyar kaç kere 6 oran yakaladın Asabi rica etti bize de sormak düştü
çıkarmasa da olur AsabiCikarsin göstersin dost öyle inaniriz
iyi şanslar dostumBol şans
Helal olsun dost bu güzel lafları wattpad mi ogreniyon 😆çıkarmasa da olur Asabi
ben çıkarmadan da inanırım ihtiyara
shellac benim en son yatırımdıda bınlar bi ara herkese 40 frebet mi ne eklemişti o bonusa giriyormu son işlem isteyerek aldım bişe değildi herkese eklemişlerdiiyi şanslar dostum
son işleme girer muhtemelenshellac benim en son yatırımdıda bınlar bi ara herkese 40 frebet mi ne eklemişti o bonusa giriyormu son işlem isteyerek aldım bişe değildi herkese eklemişlerdi