- 41,618
- 45,034
- 113
tercihlere Saygı duymak lazım Enişte Kimi Kalın Sever kımı uzun sever Bizi ilgilendırmezyasaklı sitelerden yemiş enişte zenci sitelerinde cok geziyor demek ki aşinadır o
tercihlere Saygı duymak lazım Enişte Kimi Kalın Sever kımı uzun sever Bizi ilgilendırmezyasaklı sitelerden yemiş enişte zenci sitelerinde cok geziyor demek ki aşinadır o
dengede olması lazım enişte bu yüzden dengebet herkese bol şanstercihlere Saygı duymak lazım Enişte Kimi Kalın Sever kımı uzun sever Bizi ilgilendırmez
Helal olsun bu yazıya @Dengebet Destek 500 Frebet eklemesı Lazımdengede olması lazım enişte bu yüzden dengebet herkese bol şans
Kalını niye vurguluyon İhtiyarondan yok demek ortalıkta dost ceza KALIN geldi demek ki
enişte ben tek spine 10 bin basıyorum 500 tek sayıya basmıyoruz bizHelal olsun bu yazıya @Dengebet Destek 500 Frebet eklemesı Lazım
iyi şanslar dost
Asabi yi karakterin den ötürü severiz İhtiyarasabi sadece sponsorlardan oynar dost x yı sponsor alın o sahtekar siteye bile yatırır
Ev kirmzii gorduu isimiz allaha kaldi dostdakika 80 oldu gece
goal lazım
sen hangi maçı takip ediyorsun dostum
Diğer arkadasın macı vardı ilk yarı 1.5 üst o yattısen hangi maçı takip ediyorsun dostum
müsait misin dost361239750
Son işlem yatırım