Kullanıcı id yazmadım dost sırada dostlar var sıra bize geldiğinde müsait olursak yazarız belki yatarım dostumu bekletmek istemem asabi sinir küpü bugün ban yiyebilir dost idare et onukul ıd nerede İhtiyar dost
Kullanıcı id yazmadım dost sırada dostlar var sıra bize geldiğinde müsait olursak yazarız belki yatarım dostumu bekletmek istemem asabi sinir küpü bugün ban yiyebilir dost idare et onukul ıd nerede İhtiyar dost
eklendi dostMusaitim
Kuponu attım sans bizimle olsuneklendi dost
kupon görseli de iletirsin
iyi şanslar
iyi şanslar dostKuponu attım kral
@Enişte İhtiyar görmesin kıskanır 6.50 oranBiraz fantezi macera aradım 🤣🤣🤣
Dost biz 6.5 oranları kupon tamamlamak için koyuyoruz@Enişte İhtiyar görmesin kıskanır 6.50 oran
Sorry sorry İhtiyarDost biz 6.5 oranları kupon tamamlamak için koyuyoruz
Maç istiyorsan çekinmene gerek yok dost açıkça söyleyebilirsinSorry sorry İhtiyar
maçlara iştahım kapalı bu aralar İhtiyarMaç istiyorsan çekinmene gerek yok dost açıkça söyleyebilirsin
Asabı ye bır şey yazıyoz ok diye sadece dost kanguruya kızmışmaçlara iştahım kapalı bu aralar İhtiyar
biz seni rulleten mahrum bırakmayalım
Asabiyi devreye sokalım
zıp zıp napmışAsabı ye bır şey yazıyoz ok diye sadece dost kanguruya kızmış
Asabı kaybettim hiç yaklaşma dost bugün hop yazmış cevap vermemısım diye demedıgını bırakmadızıp zıp napmış
asabi kolay kolay sinirlenmez dicem de
nokta atsak neden virgül değil dicek kızacak
Sağlık olsun dostLose dk 61 de
müsait misin dostK.id;383977463
Son islemim yatırım
Rollinqe baslamak istiyorum.!!
gizli sekmeden önemli kişisel işlerim vardı deseydinAsabı kaybettim hiç yaklaşma dost bugün hop yazmış cevap vermemısım diye demedıgını bırakmadı
seni bekliyoruz dostBol şanslar herkese dostlar , artık biri kazansın