- 11,195
- 10,820
- 113
Ben çekiliyorum bitmez bu etkinlik kimde sira oda belli degil uygunsa @Dengebet Destek hakkimi bu arkadasa devredelim @dost
Herkese bol sans
Herkese bol sans
Neden bu kadar zoruna gitti ords 2. Sıradayım.oncesinde yazdım.birde rol başarılı olunca freebet kazanıyorsun.Senin başarılı da adam seni ikinci sıraya yazmış arkadaş başlamadan başlamışsın acelen neydi
367210845 eklermisiniz aktifim benArkadaşlar Destek hesabi olarak sonuçlandirmalari adminler yapacaktir. Bu başarili olan rollingi sadece 1 kişi takip ettiği için ekleme ona olacaktir
@EMREE Id numarani rica edeyim
İyide adam ikinci sirada birinci baslamadan basliyor id numarasıdan dolayı karisti herhalde ondeki baslamadan biz nasil baslicaz acaba ?Bundan sonra rollingleri tek tek ekleriz. Sirasinda yapmayanin profili etkinlikten men edilir. Yukarida yapmayan kişilerde etkinlikten men edilecektir.
İd:712730745Son işlemi min 50₺ yatirim olan & son işlemi etkinlik bonusu olmayan üyeler, bu mesaji alintilayarak Dengebet ID NO biraksinlar. İlk 6 kişiyle sinirlidir
Hocam tek tek takibini ben nasil yapayim acaba?İyide adam ikinci sirada birinci baslamadan basliyor id numarasıdan dolayı karisti herhalde ondeki baslamadan biz nasil baslicaz acaba ?