Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Denizao | 4 Maç Banko Kupon

Kupon Miktarı
5000
Kupon Oranı
5.77

Denizao

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
911
401
63
Beyler bugün 5 bin üzeri yüklü oynayacaklara 3 gündür üzerinde tek tek takım takım çalıştığım,analiz yaptığım banko kuponu veriyorum, oynayan oynasın buyrun

Tromso - bodo/glimt : var
Hannover96 - shalke04 : üst
Manchester United - brentford : ev 1,5 üst
Bayern Leverkusen - e.frankfurt : var

Toplam oran 5.77 (siteye göre değişiklik gösterebilir)

Bol şanslar

Kupon miktarı 5000₺
Kupon oranı 5.77
Kupon kazancı 28850₺

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
56,550
30,716
113
O kadar analiz yapip nasil m.unt 1.5 üste banko diyon bro m.unt bu bakarsin 1 gol bile atamaz

Denizao

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
911
401
63
O kadar analiz yapip nasil m.unt 1.5 üste banko diyon bro m.unt bu bakarsin 1 gol bile atamaz
Kuponda ki en güvendiğim maç Manchester bir maçta iki gol atacaksa evinde bu takıma atacak çünkü brentford yediği 13 golun 7 sini deplasmanda yiyor ve son maçta evinde wolwes gibi bir takımdan 3 gol yiyor ve Manchester Liverpool Tottenham ve bu senenin sürpriz takımı brighton la oynadı talihsiz maçlar çıkardı bu maçta 1,5 üst rahat olacaktır güven bana çok araştırdım maçları

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
56,550
30,716
113
Kuponda ki en güvendiğim maç Manchester bir maçta iki gol atacaksa evinde bu takıma atacak çünkü brentford yediği 13 golun 7 sini deplasmanda yiyor ve son maçta evinde wolwes gibi bir takımdan 3 gol yiyor ve Manchester Liverpool Tottenham ve bu senenin sürpriz takımı brighton la oynadı talihsiz maçlar çıkardı bu maçta 1,5 üst rahat olacaktır güven bana çok araştırdım maçları
Ok burada bulusalim mac sonu tabi orani da onemli 1.4 falansa gelir 1.7 üstüyse zor bence o oranlarda belli verilere göre veriliyor

mesut4664

RESPECT...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,723
699
113
Beyler bugün 5 bin üzeri yüklü oynayacaklara 3 gündür üzerinde tek tek takım takım çalıştığım,analiz yaptığım banko kuponu veriyorum, oynayan oynasın buyrun

Bol şanslar
Bol şans

qamarolu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
956
872
93

Bol şanslar

Ekli dosyalar

Denizao

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
911
401
63
Umarım kazanırsın kardeşim