- 23,169
- 21,291
- 113
SakaryadayimYok be abi bir iki defa iyi sallandı geçti sen nerdesinde
SakaryadayimYok be abi bir iki defa iyi sallandı geçti sen nerdesinde
Sen hataydamisin?Bizde ufak bı yardim yaptık
Diyarbakır mi dost ?Buralarda binalar çökmüş milletler hepsi dışarda aksine yağmur da yağıyor perişan haldeyiz Allah yardımcımız olsun yardım eden herkesten Allah razı olsun
UrfaDiyarbakır mi dost ?
Urfa Diyarbakır Maraş Malatya Elazığ Adıyaman Adana Osmanye Antep Hatay Kilis hepsi aynı durumdaDiyarbakır mi dost ?
Naban orda orasıda sallanmış doğrumuSakaryadayim
Ben burada ikamet ediyorum dost 15 yıldır evet sallandı ama önemli değil artçı gibiNaban orda orasıda sallanmış doğrumu
Hatay ve maras yerlebir bu iki kent bitmis resmen sonra adana antep ve malatya buralar toparlarda maras hatay in isleri grrcekten zorO zaman alır Hatayda ayakta bina kalmamış
Anladım abiBen burada ikamet ediyorum dost 15 yıldır evet sallandı ama önemli değil artçı gibi
Doğru ikisi perişan olmuşHatay ve maras yerlebir bu iki kent bitmis resmen sonra adana antep ve malatya buralar toparlarda maras hatay in isleri grrcekten zor
Ewwt dun gol atan covuk atsu ortada yokBu arada Bi çok futbolcu da enkaz altında kalmış
Tek o olsa abi kahramanmaraşın takımın hepsi enkaz altındaymış tek futbolcu değil birsürü sporcu varmış herkes kurtulur inşEwwt dun gol atan covuk atsu ortada yok
Hatayin ksdin erkek voleybol maras erkek futbol hepsi enkaz altinda hatayin futbol takikindanda baya oyuncu enkaz altindaymisBıde yardım ıcın gıden araclar ıyılık yaparken kotuluk yapıyolar trafık ve yolu kıtlıyolar
Allah hepsıne yardım etsınHatayin ksdin erkek voleybol maras erkek futbol hepsi enkaz altinda hatayin futbol takikindanda baya oyuncu enkaz altindaymis