- 2,105
- 835
- 113
Fenerbahçe ve değerleri işte....
La ne duyar kascam sana ya ohooo... taraflı konuşuyorsun adaletten bahsediyorsun. Hangi takımı tutuyorsun bilmiyorum ama aynı olay tuttuğun takımın başına gelse böyle konuşabilirmisin ? Hayır.Adaletse herkes için adalet kardeşim boşa duyar kasmayın
HaklisinAdaletse herkes için adalet kardeşim boşa duyar kasmayın
Bu adamların gergin olma sebebi fenerbahçenin UEFA tarafından onaylanmış ve cezalandırılmış şike davası olması sebebiyle kupalarının çalınmış olması olabilir mi hocam ? Ben futbolda bunları seyretmek istemiyorum hocam bahsettiğim şeyi anlamakta ısrarla inat ediyorsunuz. Icardi de fenerbahçe de trabzon da emsal niteliğinde ağır cezalar almalıydı ki yarın öbür gün ben tv başında maç izlerken ne bir futbolcunun cinsel organını taraftara gösterdiğini izliyim ne taraftarın sahaya atlamasını izliyim ne de taraftar döven futbolcu izliyim. Ben sadece futbol izlemek istiyorum. Bu yüzden de ülkenin en büyük sorunlarından biri benim, benim gibi futbol izlemek isteyen insanlar yüzünden ülke bu halde.bak yine dediğimi diyosun. "bu adamlar gergin bu adamlara böyle yapma" ya geliyo konu. maç boyu tacize uğrayan küfür yiyen futbolcu olta yaptı diye ceza yiyor. ceza hukuku şartlara göre işlemez. küfür var mı? hakaret var mı? yok. her derbide taraflar birbirine göndermeler yapar. milyon örneği var. ama kimse bunların yaptığını yapmadı. bu arada icardi örneği doğru değil. taraftara cinsel organını göstermek hakarettir. yapan herkes de ceza almıştır. icardi de alt sınırın bile altında ceza aldı
Geldi zaten bizde sahaya adam atladı Cenk'e uçan tekme attı Jozef adamı kolundan tutup savurdu diye kart gördü ceza yedi karşılaştır olayı hangisi daha ağır en az 7-8 oyuncun önüne gelene saldırıp yumruklamış tekmelemiş göstermelik 1 maç veriliyo oda 2-3 kişiyeLa ne duyar kascam sana ya ohooo... taraflı konuşuyorsun adaletten bahsediyorsun. Hangi takımı tutuyorsun bilmiyorum ama aynı olay tuttuğun takımın başına gelse böyle konuşabilirmisin ? Hayır.
Sen inseydin sahaya senide döverlerdiAdami.sahada dövdü ödül verilmiş ceza yok komedi
şike konusuna tek kelime bile girmiycem sabaha kadar uzar. haklıysalar gerekli yerlere başvurup haklarını alsaydılar bunun suçlusu fenerbahçe değil. ayrıca trqbzonun fener nefreti o süreçte başlamadı 50 senedir böyle. onlarca şiddet örneği var öncesinde. buna kimse sığınmasın. trabzonluların fenerbahçe kompleksi apayrı bi boyutta. tekrar söylüyorum 2024 yılında hiç bir sebep bu adamların yaptığını meşrulaştıramaz.Bu adamların gergin olma sebebi fenerbahçenin UEFA tarafından onaylanmış ve cezalandırılmış şike davası olması sebebiyle kupalarının çalınmış olması olabilir mi hocam ? Ben futbolda bunları seyretmek istemiyorum hocam bahsettiğim şeyi anlamakta ısrarla inat ediyorsunuz. Icardi de fenerbahçe de trabzon da emsal niteliğinde ağır cezalar almalıydı ki yarın öbür gün ben tv başında maç izlerken ne bir futbolcunun cinsel organını taraftara gösterdiğini izliyim ne taraftarın sahaya atlamasını izliyim ne de taraftar döven futbolcu izliyim. Ben sadece futbol izlemek istiyorum. Bu yüzden de ülkenin en büyük sorunlarından biri benim, benim gibi futbol izlemek isteyen insanlar yüzünden ülke bu halde.
Gerçekten komiksin kanka. Aynı şey değil. 90 dakika küfür ettiler ellerine ne geçtiyse attılar. Neyse ya polemiğe gerek yok. Adalet yerini buldu işteGeldi zaten bizde sahaya adam atladı Cenk'e uçan tekme attı Jozef adamı kolundan tutup savurdu diye kart gördü ceza yedi karşılaştır olayı hangisi daha ağır en az 7-8 oyuncun önüne gelene saldırıp yumruklamış tekmelemiş göstermelik 1 maç veriliyo oda 2-3 kişiye
2003 yılında oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe maçında tombala hareketi olarak tarihe geçen hareketi yaptığı için Beşiktaş'tan uzaklaştırılmış, federasyon'dan 7 ay men cezasıBu adamların gergin olma sebebi fenerbahçenin UEFA tarafından onaylanmış ve cezalandırılmış şike davası olması sebebiyle kupalarının çalınmış olması olabilir mi hocam ? Ben futbolda bunları seyretmek istemiyorum hocam bahsettiğim şeyi anlamakta ısrarla inat ediyorsunuz. Icardi de fenerbahçe de trabzon da emsal niteliğinde ağır cezalar almalıydı ki yarın öbür gün ben tv başında maç izlerken ne bir futbolcunun cinsel organını taraftara gösterdiğini izliyim ne taraftarın sahaya atlamasını izliyim ne de taraftar döven futbolcu izliyim. Ben sadece futbol izlemek istiyorum. Bu yüzden de ülkenin en büyük sorunlarından biri benim, benim gibi futbol izlemek isteyen insanlar yüzünden ülke bu halde.
Bu yılda şampiyon olamazsınız sokağa çıkıcak yüzünüz olmicak böyle avutuyosunuz kendinizi işte Onlar küfür etti senin oyuncuların hiç bişey yapmadı tabi size yerde yatana 5 kişi saldırmak yakışır centilmenlik yapmadı diye takım arkadaşına küfür edenler yakışırGerçekten komiksin kanka. Aynı şey değil. 90 dakika küfür ettiler ellerine ne geçtiyse attılar. Neyse ya polemiğe gerek yok. Adalet yerini buldu işte
😁😁😁😁 Tamam kardeşim sensinBu yılda şampiyon olamazsınız sokağa çıkıcak yüzünüz olmicak böyle avutuyosunuz kendinizi işte Onlar küfür etti senin oyuncuların hiç bişey yapmadı tabi size yerde yatana 5 kişi saldırmak yakışır centilmenlik yapmadı diye takım arkadaşına küfür edenler yakışır
Ben UEFANIN yalancısıyım hocam kim kimin hakkını aramış umurumda değil bahsettiğim gibi futbol artık saha içinden çıkmış durumda. Bütün ülkelerde futbol saha içinde oynanır biter taraftar bundan keyif alır şampiyon olur sevinir olamaz üzülür ama bu ülkede futbol saha dışında o kadar pis bir halde ki 8 hafta sonra Fenerbahçe şampiyon olsa Galatasaray şikeyle suçlayacak, Galatasaray şampiyon olsa Fenerbahçe şikeyle suçlayacak. Bu durumda da sorgulanması gereken takımlar değil ülkedeki futbolu yöneten yetkili kurum ve kişilerdir. Kısacası bu yönetim aklıyla türkiye de futbol izlenebilir bir spor olmaktan tamamen çıkmış durumda umarım düzeliriz.şike konusuna tek kelime bile girmiycem sabaha kadar uzar. haklıysalar gerekli yerlere başvurup haklarını alsaydılar bunun suçlusu fenerbahçe değil. ayrıca trqbzonun fener nefreti o süreçte başlamadı 50 senedir böyle. onlarca şiddet örneği var öncesinde. buna kimse sığınmasın. trabzonluların fenerbahçe kompleksi apayrı bi boyutta.