- 2,767
- 1,861
- 113
Az gittin ama daha git yawuefa Kupası Alindi herkes dedi 5-6 olur 1-0 fener aldı
Bu Sadece Biri Duygusallık Yok
Az gittin ama daha git yawuefa Kupası Alindi herkes dedi 5-6 olur 1-0 fener aldı
Bu Sadece Biri Duygusallık Yok
Dikkatli olun.. Gs kazanamaz çünkü fb kaybedemez. Fenerin gsye yenilmesi demek kriz demek. Ali Koç'tan Erol bulut' un durumuna kadar.. %60 bereberlik %40 fener galibiyeti.. Gsnin kazanmasını aklınızdan çıkarın.. 43 yıllık tecrübe var burda..
Gercekler AcıdırAz gittin ama daha git yaw
hocam dahada geri gitseydinkumarda garanti yoktur'a güzel bi örnek
Manchester United - Tottenham Hotspur
29 Eylül 2001 tarihine gidelim. 2001-02 sezonu Premier Lig mücadelesinde Tottenham Manchester United'ı White Hart Lane'de konuk eder. Maçın ilk yarısını Richards, Ferdinand ve Ziege'nin golleri ile 3-0 önde kaparlar. Bunun üzerine ismi açıklanmayan bir Tottenham taraftarı, sevgilisine de sürpriz yapmak için elindeki tüm mortgage parasını Tottenham'ın galibiyetine yatırır. İkinci yarı 46. dakikadan itibaren gencin yaşamı kabusa dönüşecektir. Andy Cole, Laurent Blanc, Juan Sebastian Veron, Ruud Van Nistelrooy ve David Beckham maçı United'a 5-3 kazandırırlar. Para da gider, ev de gider... E, doğal olarak sevgili de gider.
Düşecek diye yener bahsi alırız takım düşer.yok öyle dünya maçtan sonra gorcez 43yillik tecrübeyiDikkatli olun.. Gs kazanamaz çünkü fb kaybedemez. Fenerin gsye yenilmesi demek kriz demek. Ali Koç'tan Erol bulut' un durumuna kadar.. %60 bereberlik %40 fener galibiyeti.. Gsnin kazanmasını aklınızdan çıkarın.. 43 yıllık tecrübe var burda..
Şuna ek olarak ta şunu söylüyorum hiç bir derbi maçında fenerbahçe nin rakibi olduğu takım asla favori değildir bunu kendi takımını destekleyenler, de çok iyi bilir ev dep farketmez her derbide fenerden korkar bütün takımlarHala kafası çalışmayan insanlar için yazıyorum şu kafadan çıkın . Fenerbahçe derbilerin kralıdır . Hala Hatay maçını yorumlayanlar olmuş fener isterse hataya 6 0 yenilsin derbide ki o oyun tarzı o hırs değişmez.. Türkiyenin en çok derbi kazanan takımı ve kralı Fenerbahçe dir
Hay eline sağlık be dostHala kafası çalışmayan insanlar için yazıyorum şu kafadan çıkın . Fenerbahçe derbilerin kralıdır . Hala Hatay maçını yorumlayanlar olmuş fener isterse hataya 6 0 yenilsin derbide ki o oyun tarzı o hırs değişmez.. Türkiyenin en çok derbi kazanan takımı ve kralı Fenerbahçe dir
hocam bu maç Galatasaray rezil rüsva haldeydi başta riekerink mi tudor mu ne vardı fener 2.oldu o sezon biz 5 mi 6 mı daha düşük mü emin değilim bu maçta Galatasaray'ın gram üstünlüğü yoktu yani.benim hatırladığım şu mac var josefin 90+2de kafa attığı, ortasaha topal alper josef rezillige bak, bi stoper olarak daha iyiyiz bu maçta forvet de tartismaya acik rvp poldi