Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dertleşelim Dostlar

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,557
1,056
113
Ne yapicaz nasıl yapicaz bilmiyorum. Ne kendi mesleğimizi yapabiliyoruz ne de düzlüğe cikabiliyoruz. Çok değil belki bazılarına göre de 70 k borç var 28 bin için avukata devredilmiş diğeri de yolda. İşsizim şuan nasıl halledeceğim bilmiyorum. Şans da gülmüyor bir türlü.
Her şey askerde oldu sıfır borç varken askerde bu kadar borçlandım. Umarım bu işlere bulaşmayan dostlar hiç bulaşmaz ben borsada yaptım bu borcu. Sizden de düzgün üslupla iyi tavsiyeler bekliyorum her şey gönlünüzce olsun inşallah

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,327
6,507
113
İşe girip maasinla ödemeye başlarsan borç miktarı falan önemli değil ödenir her türlü ama kumarla ödemeye çalışırsan seneye bugün 70k borç 700k olmuş olur

Solayağım

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,193
363
83
Yapacağın şey belli, düzenli maaş alacağın bir işe gireceksin maaş aldıkça taksit taksit banka borçlarını ödeyeceksin.

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,557
1,056
113
Adam gibi iş bir iş için başvurmadigim yer kalmadı kendi meslegimiz hariç ne yapabiliyorsak yapacağız artık sartlar onu gösteriyor bir kısmını halledebilsem gerisi şu asgari ücret zammı ile ödenir gibi de psikolojik olarak çok yıprattı

Navifan1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,380
575
113
oku açıktan 2 yıllık tıbbi skreterlik cart curt 10 mat neti yap atan.Ha bu kadar da yapamıyorum diyorsan maalesef iş seçme hakkın yok.Ne varsa orda çalışacaksın sev sevme.

dwkinq

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
447
156
43
Aga doğduğumdan beri fakirim ama borcum da yok şuan geçen katladım kapattım borçları. 0ım şuan. Ne borç var ne gelir. Kendi işimi yaptım, nice yerlerde çalıştım. 1 tane birikmişim yok. Ben anladım ki türkiyede ya tanıdığın olacak yada türkiyede olmayacaksın.

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,042
5,678
113
kardesim ödenmesi problem degilki.
millet "refah'' icinde sürdürülebilir bir hayat icin ugrasiyor.Bizler ise sürdürülebilir borclarla ugrasiyoruz. suan odesen sıfıra ciksan sonuç degismeyecek. Yani sakal gibi tekrar uzayacak.Mental saglik hic bir zaman yerine konmayacak bu bu yipranmalar aci cekmeler ileride bir gun patlak verecek iste ozaman kimse olmayaacak yaninda. Calismak,calismamak, Maasinin brutu neti alacagin zam bunlarin hic bir onemi yok. yani 17 k maas alan biri 100 k maas alan birinden rahat yaşayabilir ama kumar oynamayacak. Rahatlik dedigimiz sey siniflandirilabilir.
Rahatlik yanlis anlaşılmasın , yani kumarsiz bir hayattan kasıt . Bu kumarin ne kadar aci verici bi olay oldugunun herkes bilincin de.

calimly

Tenis Medarı İftiharı🎾
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
664
373
63
Ne yapicaz nasıl yapicaz bilmiyorum. Ne kendi mesleğimizi yapabiliyoruz ne de düzlüğe cikabiliyoruz. Çok değil belki bazılarına göre de 70 k borç var 28 bin için avukata devredilmiş diğeri de yolda. İşsizim şuan nasıl halledeceğim bilmiyorum. Şans da gülmüyor bir türlü.
Her şey askerde oldu sıfır borç varken askerde bu kadar borçlandım. Umarım bu işlere bulaşmayan dostlar hiç bulaşmaz ben borsada yaptım bu borcu. Sizden de düzgün üslupla iyi tavsiyeler bekliyorum her şey gönlünüzce olsun inşallah
5 ay önce 0 borcum vardı 3 ay önce 386.000 oldu şimdi güncel 175.000 bir şekilde ödeniyor abi pozitif kalmak gerekiyor çünkü sende düşersen kimse tutmuyor dost falan yok bu hayatta

Cihanqir

𝟬 𝟬 𝟭 𝗞𝗲𝗻𝗱𝗶𝘀𝗶𝘆𝗶𝗺
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,481
2,610
113
millet "refah'' icinde sürdürülebilir bir hayat icin ugrasiyor.Bizler ise sürdürülebilir borclarla ugrasiyoruz. suan odesen sıfıra ciksan sonuç degismeyecek. Yani sakal gibi tekrar uzayacak.Mental saglik hic bir zaman yerine konmayacak bu bu yipranmalar aci cekmeler ileride bir gun patlak verecek iste ozaman kimse olmayaacak yaninda. Calismak,calismamak, Maasinin brutu neti alacagin zam bunlarin hic bir onemi yok. yani 17 k maas alan biri 100 k maas alan birinden rahat yaşayabilir ama kumar oynamayacak. Rahatlik dedigimiz sey siniflandirilabilir.
Rahatlik yanlis anlaşılmasın , yani kumarsiz bir hayattan kasıt . Bu kumarin ne kadar aci verici bi olay oldugunun herkes bilincin de.
biz Allah yolundayız sen ne diyon mamiiiiii 👊🏼🤩

tugaytipss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
542
116
43
Bilincinde olmamızı rağmen bırakamıyoruz işte misal bir uyuşturucu bagimlısı olsan herturlu kurtula bilme şansın var ortamlardan uzaklaş tedavi ol psikiyatriye git kurtulursun ama bu kumar illeti değişik bir olay kurtulamıyor insan piskiyatriye gitsende aynı paran olsada aynı olmasına aynı değişik bir olay bu nasıl olacak ben bilmiyorum mesala herkes umudu buna bağlamış borçları odesek falan aslında daha çok yapıyoruz burda da birbirimize ağlıyoruz sonra

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,557
1,056
113
oku açıktan 2 yıllık tıbbi skreterlik cart curt 10 mat neti yap atan.Ha bu kadar da yapamıyorum diyorsan maalesef iş seçme hakkın yok.Ne varsa orda çalışacaksın sev sevme.
Kardeşim ben zaten mezunum formasyonum da var ing-fr mütercim mezunuyum ben fakat işte o işler öyle kolay olmuyor atama almiyor. Özel sektör için de elimden gelen her şeyi denedim kısmet olmadi bir türlü

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,180
3,389
113
Geçmiş olsun inşallah toparlanirsin borsa da bir kumardir dost kumarda şans işi borsada şans işi hiç belli olmaz belki Max Win alırsın bir gün bütün borclarini sifirlarsin hepimizin durumu bu malesef

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,042
5,678
113
Bilincinde olmamızı rağmen bırakamıyoruz işte misal bir uyuşturucu bagimlısı olsan herturlu kurtula bilme şansın var ortamlardan uzaklaş tedavi ol psikiyatriye git kurtulursun ama bu kumar illeti değişik bir olay kurtulamıyor insan piskiyatriye gitsende aynı paran olsada aynı olmasına aynı değişik bir olay bu nasıl olacak ben bilmiyorum mesala herkes umudu buna bağlamış borçları odesek falan aslında daha çok yapıyoruz burda da birbirimize ağlıyoruz sonra
ya dost vallahi borc filan dert degil,ne yaptin da borclandin derler adama. ev mi aldin araba mi düğün mu yaptin ne yaptin sadece kumar. cok zeki cok parlak insanlar var bu toplum da. tamam kimisi de var iki koyun versen gudemez ama ulkeyi yonetecek potansiyelde insanlar 50 fs kimlik selfie olmus vaziyette. Aci cekmeye bağışıklık kazandik ilk once bunu kaybetmemiz lazim.
1 gunluk krallik için omur boyu vezir olmak kisacasi.

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,557
1,056
113
Mod otel var üye ol otellerin resepsiyon guest tıkla illeride İzmir Muğla aydın Antalya İstanbul yap elbet denk gelir düzenli bir işin olur en azından başvur cv hazırla kendine illaki bulursun
Askerden beri özel sektörde başvuru yapmadığım yer kalmadı dediğin müşteri ilişkileri için de resepsiyon için de farklı farklı yerlere başvuru yaptım. Çoğu tecrübeli aradığı için dönüş olmadı. Yabancı hasta danışmanlığı için de uğraştım sonuç yok. Freelance çeviri vs ugrastim ben de fakat normal bir iş gibi olmuyor bakalım artık. Bir sene idare edip bu ülkeden kaçmak lazım başka türlü kurtuluş yok.

tugaytipss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
542
116
43
ya dost vallahi borc filan dert degil,ne yaptin da borclandin derler adama. ev mi aldin araba mi düğün mu yaptin ne yaptin sadece kumar. cok zeki cok parlak insanlar var bu toplum da. tamam kimisi de var iki koyun versen gudemez ama ulkeyi yonetecek potansiyelde insanlar 50 fs kimlik selfie olmus vaziyette. Aci cekmeye bağışıklık kazandik ilk once bunu kaybetmemiz lazim.
1 gunluk krallik için omur boyu vezir olmak kisacasi.
Valla bakalim borçları maaş ödüyoruz inşallah bitince birahane olmaz olsun ev araba borcu olsun bu saatten sonra bu borçlara maaşı veriyoz ama bu borçlardan hiç biri boğazımızda Bi ekmek dahi olsa alıp geçmedi al bankadan başka yere yayir onu katliam diye uğraş çok büyük yanlışın içindeyiz hepimiz Bi kendimize bakıp bu yanlıştan çıkmamız lazım bırakıyorsun oynamiyorsun 5 ay geçiyor birini görüyorsun yüksek çeken canın çekiyor tekrar atıyorsun ben çok gördüm 100k 1000 m kaybedeni tövbe edeni ama gel gör ki uzun Bi aradan sonra gene oynadığını görüyorum Allah yardımcımız olsun