- 4,829
- 4,013
- 113
tebrik ederim sonuna kadar okudum bravo gerçekten çok güzel bir yazı.bizler hadi ihtiyaçtan oynuyoruz iş yok güc yok.hayatına önem vermezsen mesleğini bile kaybedebilirsin iddia psikolojisiyle dostum evlisin böyle devam edersen aileni bile kaybedebilirsin şu forumda baktığın adamların çoğu 7/24 kumarda koşar bende dahil öğretmen adamissin eşinde ogretmen şu illet olmasa şuanda mutlu mutlu uyuyor olmaz mıydın evinde ? bu parayı farklı yerlerde değerlendirebilecek kapasiteye de sahipsin gibi duruyor bu hayattaki en önemli şey ailedir şuan bizler farkına varamiyor olabiliriz ama eninde sonunda zamanla bir kaç şeyi kaybederek neyin önemli olduğunu asıl huzuru bu ilette değil de farklı şeyler de olduğunu anlayacağiz. Umarım bir an önce iddiayı bırakır güzel ve huzurlu bir şekilde hayatına devam edersin. öncelikle eşinden özür dilemelisin ve sonrasında bir kaç söz vererek bu iddiadan uzaklaşmaya bak bütün herşeyi sil iddia ile alakalı hayır geceler dostum🤚
o kadar maaşım olsa yemın edıyorum hıc oynamam bırakırım gerçekten.güzel bir hayatım olur.
ama sımdı bakıyorum askerdeyken bıle bakıyordum komutanlar oynuyordu herkes kumara düşmüş nedense.
komutan adamsın kaç lira maaşın var dersin neden oynuyorsun dersın demı. ama işte oynuyorlarr.. ilginç