- 3,948
- 1,395
- 113
Kim kime ne dağıtıyor tartışma bu ara çok çıkıyor konulardaGüle güle harca
Kim kime ne dağıtıyor tartışma bu ara çok çıkıyor konulardaGüle güle harca
@Modzsar etkinlik yapmış banada 400 TL cikmis ben almıyorum burdan 4 kişiye pay etsin nasıl veriosa versinKim kime ne dağıtıyor tartışma bu ara çok çıkıyor konularda
Versin banada@Modzsar etkinlik yapmış banada 400 TL cikmis ben almıyorum burdan 4 kişiye pay etsin nasıl veriosa versin
Güle güle harca sendeVersin banada
Tamm al sen.parayi madem 400 vercek..al burdan 4 kisiye ver .yoksa kimse kimseden para alamaz vrrmez.varsa bole bisi al sen 400 dagit@Modzsar etkinlik yapmış banada 400 TL cikmis ben almıyorum burdan 4 kişiye pay etsin nasıl veriosa versin
@Modzsar at 400 TL yi dağıtırım ben yada buradaki arkadaşlara verTamm al sen.parayi madem 400 vercek..al burdan 4 kisiye ver .yoksa kimse kimseden para alamaz vrrmez.varsa bole bisi al sen 400 dagit
Ha aynen gorelim bakalim@Modzsar at 400 TL yi dağıtırım ben yada buradaki arkadaşlara ver
Bilemem kendisi dm atmış banaOylama yapalım para gelmez
Aleyküm selam dost kazancaz mi akşam maclarindan 10 kSelamın aleyküm
Seni manita saniyodur aklı sıra sana yürüyodur sırtlan dostumuzBilemem kendisi dm atmış bana
Ne sandığının önemi yok iki güldük eğlendik terbiyesizligin lüzumu yokSeni manita saniyodur aklı sıra sana yürüyodur sırtlan dostumuz