- 744
- 153
- 43
Bu wolbet in slot u neden açılmıyor
Bana 8 tl verdiBu wolbet in slot u neden açılmıyor
Malatyam 😃Antalyam
Malatyam 😃Alanyam
44 kayisi kenti MalatyaMalatyam 😃
Malatyam 😃
Megaways olana değil diğerine girmelisin bi onda deneBu wolbet in slot u neden açılmıyor
Malatya da guzel reis ptt nin ordan sokaga girilio semsiye sokak galiba 2 defa gelmistim arkadasimin oteli vardi orda city hotelMalatyam 😃
Malatyam 😃
Digerinin adı neMegaways olana değil diğerine girmelisin bi onda dene
Hatayın malsülleri abi bazıları özellikle tek geçerim 😂44 kayisi kenti Malatya
Kim reis city oteldeki arkdaşınMalatya da guzel reis ptt nin ordan sokaga girilio semsiye sokak galiba 2 defa gelmistim arkadasimin oteli vardi orda city hotel
Hangileri ni acaba🤔🤔🤔Hatayın malsülleri abi bazıları özellikle tek geçerim 😂
Valla bilmiyom da tam olarak gonzo bilmem me yazıyor ya devamında megaways yazmaycak aramaya gonzo yazarsan ikisi çıkıyo reisDigerinin adı ne
Yeşil olanlardan 😂 ziyaret yeşilindenHangileri ni acaba🤔🤔🤔
Eyvallah bakayimValla bilmiyom da tam olarak gonzo bilmem me yazıyor ya devamında megaways yazmaycak aramaya gonzo yazarsan ikisi çıkıyo reis
Doğrudur reis bizim iki arkadaş ordaydı uzun süre ahmetle bi bayan arkadaş dedim acaba onlrdan biri mi. Kaldım bi kaç kere orda fena değildir orta segmente idare ederde şu sıra çok fiyat çekiyo arkadaşınMustafa yilmaz sahibi yegeniyle ortak city kent hotel
Bence benim adımda muratkara murat benim
Malum pandemi reis fazla musteri gelmeyince 3 oda fiyatina 1 oda veriordur kesin parayi severDoğrudur reis bizim iki arkadaş ordaydı uzun süre ahmetle bi bayan arkadaş dedim acaba onlrdan biri mi. Kaldım bi kaç kere orda fena değildir orta segmente idare ederde şu sıra çok fiyat çekiyo arkadaşın