- 4,543
- 1,371
- 113
yemin ederim hile dönüyor .oy görünme kısmı kaptldı birden burak öne geçti @Blue's ac abi o kısmı adalet istiyorum
Seçimde manipülasyon yokoy görünme kısmı neden kapatıldı ? @Blue's buraga oy verenleri hep ilk kez görüyom çünkü hep fake hesap bana verenler tanınmış üyeler hep oy kısmını aç abi
Demokratik bir seçim bu malyemin ederim hile dönüyor .oy görünme kısmı kaptldı birden burak öne geçti @Blue's ac abi o kısmı adalet istiyorum
Ysk ya başvurfake hesaplarla olmaz bu iş abi aç oy kısmını hileye hurdaya başvurmayın rica ediyorum
AhahahahahahaAçılan Sandık %49
Anadolu Ajansı verilerine göre şuan son durum
@ragnarlothbrok1234 %44
@Burq271 %56
Geçersiz Oy - yogunlug
AhahahahahahaAçılan Sandık %49
Anadolu Ajansı verilerine göre şuan son durum
@ragnarlothbrok1234 %44
@Burq271 %56
Geçersiz Oy - yogunlug
GENELI 20 TL 10 TL YOK SANIRIMVerdim hasan a
Bana acil yardım ı olur musunuz konu acamıyorum ve cepbank la en az 20tl yatırım yapılan site lazım arkadasiar
mavibet matbetBana acil yardım ı olur musunuz konu acamıyorum ve cepbank la en az 20tl yatırım yapılan site lazım arkadasiar
GRBETSVAR COGU 20 TL YAPILIOYR CEPBANKBana acil yardım ı olur musunuz konu acamıyorum ve cepbank la en az 20tl yatırım yapılan site lazım arkadasiar
Manipulasyon yok yenilince ağlama lütfenben öndeydim birden oy görünme kısmı kapandı ve ne hikmetse birden burak öne geçti adalet vazgeçilmezimdir