- 2,192
- 383
- 83
zaten konusu acildi onun ne alaka .d[email protected] adresine kullanici adiniz ile birlikte Mesaj aldiginizi belirten ve bonusu talep eden bir mail atmaniz gerekli donus yapilacaktir tarafiniza mail uzerinden
1.50 oran ve uzeri 10 kati cevrim saartlidir minimum 100 tl yatirim sarti mevcuttur Bonusun 100 kati kadar cekim yapabilirsiniz
dimi 20 kisi aldi bonusunu almayanlara bile yardimci olmaya calisiyoruz salaklik bizde
Aynen ama olsun para yatırımlarda kazanıcan ya yardımcı oldimi 20 kisi aldi bonusunu almayanlara bile yardimci olmaya calisiyoruz salaklik bizde
valla kardo.kim kazaniyor bilmiyorum ben bunu bak 2 kisi cekim vercek ins herkes cekerAynen ama olsun para yatırımlarda kazanıcan ya yardımcı ol
Reis bizimkini hallette söz sanada bi güzellik yapalımvalla kardo.kim kazaniyor bilmiyorum ben bunu bak 2 kisi cekim vercek ins herkes ceker
ilettim kullanicu adini gorsun biReis bizimkini hallette söz sanada bi güzellik yapalım
ver kullanici adini bu son amaboşyere uye oldum deneme bonuusu yok diyor 100 tl yatırın diyor bayan.
bebetosergiover kullanici adini bu son ama
tesekkur ederim matasahdimi 20 kisi aldi bonusunu almayanlara bile yardimci olmaya calisiyoruz salaklik bizde
Teşekkür ederim matasah eklenmişbebetosergio-kingali kullanici adlarinizi ilettim 30 dakikaya yuklenir heralde
sadece forvet bet vermedi 10 tl bonusu nedeni 6 sene önce kullanmışım p yuzden verılmıyormuş.bebetosergio-kingali kullanici adlarinizi ilettim 30 dakikaya yuklenir heralde
Knk bende 3 te uye oldum kota doldu dediler k.adim baytar73sorun degil kota doldu ama
eklettim kardo bol kazancKnk bende 3 te uye oldum kota doldu dediler k.adim baytar73
Matasah banada ekletirmisin rica etsemeklettim kardo bol kazanc