- 24
- 11
- 3
Çekim gelmedi valla saldım artıkÇekimin gelirse haber verir misin kardeşim
Çekim gelmedi valla saldım artıkÇekimin gelirse haber verir misin kardeşim
Benimde gelmedi canlı da cevap vermiyor hiç heralde siteyi açıp gittilerÇekim gelmedi valla saldım artık
ben bu canli destek seklini kullanipta dolandirici olmayan site gormedimMerhaba arkadaşlar Google da dolaşırken gördüm yeni bı site 50 TL deneme bonusu veriyor aldığınız bonus miktarı çekim sırasında düşmektedir. 10 katı kadar çevrimi mevcuttur almak isteyen olursa aşağıya link bırakıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 295022
Bende iptal ettim çekimi yine çekim verdimÇekimi iptal edip freespin satın alayım hevesim geçsin
Dün odemişler burdan Bi kaç kişiyeben bu canli destek seklini kullanipta dolandirici olmayan site gormedim
Alsan ne Olcak odeme yapmıyo kiCanlı destekten nasıl aldınız bonusu cevap vermiyor dünden beri
Çok geç cevap veriyor lar.hatta hiç vermiyor lar diye bilirim 😂Merhaba arkadaşlar Google da dolaşırken gördüm yeni bı site 50 TL deneme bonusu veriyor aldığınız bonus miktarı çekim sırasında düşmektedir. 10 katı kadar çevrimi mevcuttur almak isteyen olursa aşağıya link bırakıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 295022
Bonus talebini nerden veriyoruz ben bişey anlamadım bu siteden canlı destek e giriyorum dünden beri cevap veren yokBende spor olmuyor hata veriyor
Çekim geldi mi hocamÇekim gelmedi valla saldım artık
Valla kardeşim ben gördüm rastgele üye oldum aldım kaybettim çekenler olmuş dediklerine göre benim tam bilgim olmadığını söyledim zatenben bu canli destek seklini kullanipta dolandirici olmayan site gormedim