Güncel site linkini bilen yok mu
Güncel site linkini bilen yok mu
Dost sitenin desteği zaten açılmıyor bayadırBcanlıya baglanamıyor sorunlu site
https://m.kktcbet12.com/tr/ siteni. Sacma bi huyu var bide eger para cekerseniz anlarsiniz. Cekim yaptiktan sonra bordaha siteye giremedim yatirim yapcaktim kendileri bilir kisitlamislar beni kisitli uye diyor odeyil para cektinden sonra neden kisitliyo onu anlamis deyilim cekmedrn kisitla bari para hesabima geldi siteye birdaha giris yapamadim tuhafff 😂Link yokmu?
E diyonda kardesim kendi yatirdigimiz paralari bile kaybettigim oldu 1 2 sefer yasadim hemde guvenilir bildigimiz siteler bunlar hata olmaz diye bise yok oluyo en iyi sitelerde bile yasaniyo ben inanmadim valla vercegine ama sasirti inanmadim cünku genelde 50tl 100tl bonus veren siteler 1000 yap 100cek 200cek oluyo inanmamam bundan suan benim bildigim denemeyle 1000tl nakit veren site buDost
Dost Ödemek Zorunda Zaten Ödememe Gibi birşeyi yok oranın
Devbet2.comLinki yokmu bu amk sitesinin
1 hafta oldu canlıda cevap yok.sahtekar sitedir aynı oslobet gibiSitede yoğurtluk var herhalde
E oraya yazaydin kimlikle selfi falan istiyor diye o kadar evraka vekalet alınır.Dost
Dost Ödemek Zorunda Zaten Ödememe Gibi birşeyi yok oranın
Cevap vermiyor larKaç dk cevap verdi
@Daimon reis şu arkadaş site elemanı galiba aralıklarla teşekkür yazıp duruyor konuyu güncel tutmak içinTeşekkür
Sakin Üye olmayın site dolandırıcı hesabı kapatıyorlar kazanç sağlayın ca@Daimon reis şu arkadaş site elemanı galiba aralıklarla teşekkür yazıp duruyor konuyu güncel tutmak için