- 2,815
- 1,117
- 113
Shellac dostumuz shelin gerçek sahibidir uyandırıyim canım Ekli dosyayı görüntüle 240119
🤣🤣🤣Shellac dostumuz shelin gerçek sahibidir uyandırıyim canım Ekli dosyayı görüntüle 240119
Shellac dostumuz shelin gerçek sahibidir uyandırıyim canım Ekli dosyayı görüntüle 240119
🤣🤣🤣Shellac dostumuz shelin gerçek sahibidir uyandırıyim canım Ekli dosyayı görüntüle 240119
Yok ki binelim dost 🤣Shellac dostumuz shelin gerçek sahibidir uyandırıyim canım Ekli dosyayı görüntüle 240119
Ulan Galatasarayli her rolling de yapmasan şaşarım valla 😀Neyse bizim 100 Geldi keseme bereket
@Baikal1 in sitesi 🤣😂Reis bu ne deneme bonusu mu
Ban attıldı dost fighter de vardırNumarayı ver de bizde üye olalım karıya yazalım dost 😀
Eklemedi mi sana 😂🤣😂Vay kaltak o kadar sövdüm karıya
Olum uyuycam 50 yi almadan gözüme uyku girmez lanUlan Galatasarayli her rolling de yapmasan şaşarım valla 😀
bedavadan uye yaptın bızıde awBan attıldı dost fighter de vardır
100 TL di ne oldu 😀😀 50 TL ye mi düştün😀😀Olum uyuycam 50 yi almadan gözüme uyku girmez lan
Bna degil la enişteye ekletecekti 50 şey yazdım okumadı sövdüm karıyaEklemedi mi sana 😂🤣😂
Bana niye bakmadı karı anlamadım abi ss attım gördün bakmadı mesajlarabedavadan uye yaptın bızıde aw
Nasılsın fingirdek dostEklemedi mi sana 😂🤣😂
Belki mesai saatinde değil mesai dışında erkek arkadaşıyla otelde mutavazi bir şekilde sohbet ediyordur 😀😀😀 niye rahatsız ediyorsun kariyi 😀😀😀Bna degil la enişteye ekletecekti 50 şey yazdım okumadı sövdüm karıya
Lan simdi yazdim canliya bonus monus yok bizde diyo😂Nasılsın fingirdek dost
Çekim yapınca engelledim kariyi 😂🤣😂🤣Ban attıldı dost fighter de vardır
5 kişiye@dexter96 dostum 5 kişiye mi şans parası 10 kişiye mi
ona göre çekiliş yapılacaktır.