Benden de kimlik onayı istediler. Mail ile döneceklermiş. 24 saat içinde sonuçlanır dediler. 18 saat falan oldu. Daha onu onaylayacaklar da, çekim vereceğim de...Kimlik onayı istediler attım hala gelmedi 13 saat oldu
Banada 72 saat dediler bi çekemedikBenden de kimlik onayı istediler. Mail ile döneceklermiş. 24 saat içinde sonuçlanır dediler. 18 saat falan oldu. Daha onu onaylayacaklar da, çekim vereceğim de...
Bana da sonradan sorunca 72 dediler.Banada 72 saat dediler bi çekemedik
Aynen valla benimde 100 dustuBana da sonradan sorunca 72 dediler.
Mail ile dönüş şeklinde veya site içi mesaj ile haber vereceklermiş hesabın onaylandığını.
Ayrıca gece 3'te bakiyeyi 100'e düşürmüşler ama onay yok. Ulan bakiye ayarlaması yapacağınıza şu e-postalara bakıp dönsenize.
Şu ana kadar çok benzer ilerliyoruz, sonu hayırlı olsun.Aynen valla benimde 100 dustu
Valla az vermeyecekler hibide hep gecistiriyolarŞu ana kadar çok benzer ilerliyoruz, sonu hayırlı olsun.
Parayı yatırdılarmı sana 4 gündür ne onay maili geldi ne bişsŞu ana kadar çok benzer ilerliyoruz, sonu hayırlı olsun.
Odemiyorlar arkadaşı 3-4 gündür oyaliyorlar kimlik bilgileriniz onaylanmadı falan diyip hergun başka yalanlar uyduruyorlarmisCevrimi herseyi tamamladim yarin banka havalesiyle 13:00 17:00arasi verin dedi ins oderler
Odemiyorlar arkadaşı 3-4 gündür oyaliyorlar kimlik bilgilerini
vermezler bencedrOdemiyorlar arkadaşı 3-4 gündür oyaliyorlar kimlik bilgileriniz onaylanmadı falan diyip hergun başka yalanlar uyduruyorlarmis
Hahaa valla yalan ettiler merdiven altı siteler işte ne beklersinPapaz kaçtı