Bence atma geri bu sitede o miktarı ödemezler sanaPARA HRSABİMA YATARSA HEMEN GERİ DİPBETE YATİRCAM.NEDENİMİ İLKDEFA Bİ SİTEDE 5500 YAPTİM CEVİRİME TOPLAM BAKARSN 20 BİN TL CEVİRİM YAPTİM UGURLU GELDİ UGURUMU BOZMAK İSTEMİYORUM BELKİDE SANS BİRDADİR
yatırma sakınPARA HRSABİMA YATARSA HEMEN GERİ DİPBETE YATİRCAM.NEDENİMİ İLKDEFA Bİ SİTEDE 5500 YAPTİM CEVİRİME TOPLAM BAKARSN 20 BİN TL CEVİRİM YAPTİM UGURLU GELDİ UGURUMU BOZMAK İSTEMİYORUM BELKİDE SANS BİRDADİR
Benim yatti beyler yatio ama gec yatio bekloyceksinizkaç saattir bekliyor gelen giden yok suanda
dünden beri bekliyor @Kapudanesenin kac saat surdu benimki kadar sürdu mu
yatırıyorlarama geç yatırıyor bunlarbenim 7 saat oldu papara talebim kismet bakalim
Başkanım çekim talebindeki bonusunuz var çekim yapamazsınız ibaresini kaldırtabilsek bekleyelimde canlı destekleri açık değilki anlamadığım arkadaslar bu ibareyi nasıl kaldırttıda ödemeleri geliyoryatırıyorlarama geç yatırıyor bunlar
Arada canlıyı açıyorlar o ara veren veriyorBaşkanım çekim talebindeki bonusunuz var çekim yapamazsınız ibaresini kaldırtabilsek bekleyelimde canlı destekleri açık değilki anlamadığım arkadaslar bu ibareyi nasıl kaldırttıda ödemeleri geliyor
benim 7 saat oldu papara taşebim kisöet bakalö
Sen canlı yardıma mesajını bırak onlar gerekeni yapacak sonra beklemeye bırak papara çekimi ver bakiyeni 100 TL te dusutecekler sonrada çekim serbest paparada 1 gün sürerBaşkanım çekim talebindeki bonusunuz var çekim yapamazsınız ibaresini kaldırtabilsek bekleyelimde canlı destekleri açık değilki anlamadığım arkadaslar bu ibareyi nasıl kaldırttıda ödemeleri geliyor