- 2,990
- 11,025
- 113
İşlerim çok yoğun dostumi ama bugün biraz hastayım. Evde dinleniyorum. Foruma da gireyim dedim. sizler de iyisinizdir umarımDayiiii neredesin ya sen
İşlerim çok yoğun dostumi ama bugün biraz hastayım. Evde dinleniyorum. Foruma da gireyim dedim. sizler de iyisinizdir umarımDayiiii neredesin ya sen
🤙🤙Deniyoruz abi her sporu 🤙
Allah'a şükür hayat kavgasinda ayakta kalmaya çalışmaca. Geçmiş olsun neyin var ,mevsim değişimi hastalıklari arttıriyor benim peder de hasta o da dinleniyorİşlerim çok yoğun dostumi ama bugün biraz hastayım. Evde dinleniyorum. Foruma da gireyim dedim. sizler de iyisinizdir umarım
Pedere geçmiş olsun dostum, ben de işte sıcak-soğuk geçişinden üşüttüm, yarın sabah mücadeleye devamAllah'a şükür hayat kavgasinda ayakta kalmaya çalışmaca. Geçmiş olsun neyin var ,mevsim değişimi hastalıktan artıyor benim peder de hasta o da dinleniyor
Fırlamalar 3-0 bitirseydiniz bari2.5 üstten yattık biz de dost 104 gol yiyen takım biz oynadık gol yemedi
Ekli dosyayı görüntüle 287678
Biraz maçı izliyim dedim kör oldum dost 2 gol nasıl oldu şaşırdım zatenFırlamalar 3-0 bitirseydiniz bari
Blackjack de oynanmaz bana 20 veriyor kendisi 6 beş kart çekiyor 21 yapıyor patlatıyorBen bilekceke baslicam artik
İy 0.5 üstten yattım bende bundan2.5 üstten yattık biz de dost 104 gol yiyen takım biz oynadık gol yemedi
Ekli dosyayı görüntüle 287678
Kral bahsi çekilişe nasıl bağladın jsjsixjsiksowosBu bahsin her türlüsü sıkıntı amk 😀 Ama en sıkıntısı yıllardır bu gelirse çekiliş konusu forumda olmayan adam gelip beğenip kaçıyor parayı alıyor 😀 tam bir saçmalık
Moralim bozuk dost elimizi neye atsak kuruyor her yere bağlayabilirim 😀Kral bahsi çekilişe nasıl bağladın jsjsixjsiksowos
Benim de bozuk yapcak yokMoralim bozuk dost elimizi neye atsak kuruyor her yere bağlayabilirim 😀
Allah kolaylık versin kralPedere geçmiş olsun dostum, ben de işte sıcak-soğuk geçişinden üşüttüm, yarın sabah mücadeleye devam