- 1,095
- 661
- 113
Selamün Aleyküm abiler durumlar keyifler nasıl
A selam dostSelamün Aleyküm abiler durumlar keyifler nasıl
aleyküm selam diyar. 4 cocukla kapıda kalmış dul gibi hissediyorum bi acayipSelamün Aleyküm abiler durumlar keyifler nasıl
Ligler yok diye mi abiA selam dost
Herzamanki gibi süper kumar haric
Ne oldu abi sorun ne anlataleyküm selam diyar. 4 cocukla kapıda kalmış dul gibi hissediyorum bi acayip
klasik rutin dostum ya şurada stressiz bi canli yoktur. geceniz guzel olsunNe oldu abi sorun ne anlat
Aynen dost slot parçalıyor hiç acıması yok verdiği biseyde yokLigler yok diye mi abi
Saolasin abi de merak ettim sıkıntılarını kumar felan mjklasik rutin dostum ya şurada stressiz bi canli yoktur. geceniz guzel olsun
Valla öyle abi slot sadece keyfi 100-200 atılır oyle vakit gecsin diye oynanirAynen dost slot parçalıyor hiç acıması yok verdiği biseyde yok
Sıkıntı orda spordan aldığımızı vermesek rahat edemiyorumValla öyle abi slot sadece keyfi 100-200 atılır oyle vakit gecsin diye oynanir
Hangi diyardansın loSelamün Aleyküm abiler durumlar keyifler nasıl
Bizi bırak sen nasılsın? Moralleri toparladın miSelamün Aleyküm abiler durumlar keyifler nasıl
Demo oyun oyna abi orda da vermedigini goreceksin ahahaSıkıntı orda spordan aldığımızı vermesek rahat edemiyorum
Klasik dede abiTam dede de 475 oyun oynadım bir kere bonusa giremedim
Nere lazim dostHangi diyardansın lo
Abi işe basladim aile ile arayi topladim mahkemeyi de cozucem bir eksik kız kaldı bütün zor zamanlarımda yanımdaydı birlikteydik ben sorunları çözdüm ama şimdi o yok onun acisi var biraz onun dışında bir sıkıntım yok abiBizi bırak sen nasılsın? Moralleri toparladım mi
50 yi 100 mü yapacan broAbi zordayım halden anlayış lütfen yaa offff
Adam 50 lira için 2 gün ban yedi la50 yi 100 mü yapacan bro