- 760
- 536
- 93
gerçek efsaneler 1 mutlaka izlenmeli cinayet seri katil filmi özellikle filmin başındaki kadının benzini bitiyor sağanakbiryağmur yağıyor ve benzin almak için jeep aracıncan iniyor o sahnesi müthiş izlemeyen çok şey kaçırır beyler
meg filmindekinden büyükmü bu hocam. okyanusta ne devasa canlılar var kimbilir keşfedilemeyen. ara sıra düşünüp tırsarım ürperme gelir. mariana çukuruna düşüp ölen bi türk vardı. ben o derinlikte suya düşsem ayağım suya deydiği gibi kalpten ölürümAn itibariyle izledim. Tavsiye edilir.Ekli dosyayı görüntüle 121897
Meg efsane o kadar değil bumeg filmindekinden büyükmü bu hocam. okyanusta ne devasa canlılar var kimbilir keşfedilemeyen. ara sıra düşünüp tırsarım ürperme gelir. mariana çukuruna düşüp ölen bi türk vardı. ben o derinlikte suya düşsem ayağım suya deydiği gibi kalpten ölürüm
@Daimon başkanım bunu izle ben çok beğendim soluk almadan izletiyor kendini 🎀Bugün izledim film efsane. Mutlaka izleyin. Prison break ve özgürlüğün bedeli tarzında bir film 🎯
Ekli dosyayı görüntüle 124504
Notlarıma aldım teşekkürler reis@Daimon başkanım bunu izle ben çok beğendim soluk almadan izletiyor kendini 🎀
İzledim ben orta derecede idare eder 🎀ee bi tanede biz sallayalım :d film bilim kurgu filmi gördüğünüz gibi rus yapımı soğuk savaş sırasında dünyada ilk kez uzayda yürüyen adamın ve onun yoldaşının hikayesini anlatıyor bi tık ağır ilerliyor ama gayet güzel bi film bilim kurgu seven herkesin izlemesi gereken filmlerden
Ekli dosyayı görüntüle 125081
alla alla ben beğendim ya tabi instellar değil deİzledim ben orta derecede idare eder 🎀