- 2,463
- 2,869
- 113
Biraz fazla abartı geldi, ilk çıktığında izledim de beni sarmadı. Biraz daha mafya temelli olsa daha hoş olurdu. Tek kişilik ordu mantığını sevmiyorum bir de.Vincenzo cassono tavsiye ederim güzel 😃
Biraz fazla abartı geldi, ilk çıktığında izledim de beni sarmadı. Biraz daha mafya temelli olsa daha hoş olurdu. Tek kişilik ordu mantığını sevmiyorum bir de.Vincenzo cassono tavsiye ederim güzel 😃
Helal dozt bu cahiller bilmez çok kült filmdirrequiem for a dream
evet üstad senin beğendiğin bir film var mı ?Herkesin zevkleri farklı farklı. Kiminin en beğendiğine kimisi 5 dk izlemeye tahammül edemez. Burada herkes kendi beğendiğini onaylatmaya çalışıyor aslında istemeden de olsa.
Önyargı dandır. Ben de dediğim filmleri Hint filmi olduğunu duyduğumda begenmekte izlemekte istemedim ama bir defa izlemeye basliyinca neden daha önce izlemedim diye kendine kızıyorsun 😀Herkesin zevkleri farklı farklı. Kiminin en beğendiğine kimisi 5 dk izlemeye tahammül edemez. Burada herkes kendi beğendiğini onaylatmaya çalışıyor aslında istemeden de olsa.
Normalde 1 ay sonra telif süresi dolar ve filmler internete düşer ama john wick 4 hala düşmedibeyler john wick4 türkçe dublaj link varmı
Snowpiercer veya El Hoyo filmlerini tavsiye ederim. Vahşi kapitalist sisteme göndermeler var. Özellikle El Hoyo filmini ya çok beğenirsin yada bu ne lan dersin pek ortası olan bir film değil. Birsürü göndermeleri var çünkü filmin. Anlayan anlıyor yani. Extrem film olarak ta Kore yapımı olarak Cold Fish filmi izlenebilir. Fakat ben genelde anime izleyen biriyim. Dediğim gibi zevler renkler çok farklı olabilir.evet üstad senin beğendiğin bir film var mı ?
Anime olarak olarak ne izliyorsun ? One piece dışındaSnowpiercer veya El Hoyo filmlerini tavsiye ederim. Vahşi kapitalist sisteme göndermeler var. Özellikle El Hoyo filmini ya çok beğenirsin yada bu ne lan dersin pek ortası olan bir film değil. Birsürü göndermeleri var çünkü filmin. Anlayan anlıyor yani. Extrem film olarak ta Kore yapımı olarak Cold Fish filmi izlenebilir. Fakat ben genelde anime izleyen biriyim. Dediğim gibi zevler renkler çok farklı olabilir.
En son Berserk izledim baya bi sardı. One Piece izlemeyi 140. bölümden sonra bıraktım kabak tadı verdi. Senaryo hep aynı. Kötü karakter tam kazandığını düşünsün ve herşey bir anda tersine dönsün. Artık sürekli aynı şekilde dönen bir çamaşır makinesini izliyormuş gibi gelmeye başlıyor insana. Sürekli aynı senaryo sürekli tekrardan. One piece animesi klişelik konusunda Kurtlar vadisini geçtiAnime olarak olarak ne izliyorsun ? One piece dışında
Benim için tam bir hayal kırıklığı idi. Aşırı sıkıldım izlerken, diğer seriler de hiç böyle olmamıştı.
3 çok iyiydi reisBenim için tam bir hayal kırıklığı idi. Aşırı sıkıldım izlerken, diğer seriler de hiç böyle olmamıştı.
Siz allah bilir cüneyt arkın filmleri de izliyorsunuzdur3 çok iyiydi reis
zamanında izledik ReisSiz allah bilir cüneyt arkın filmleri de izliyorsunuzdur