- 1,128
- 341
- 83
Tavsiyem biyografi, komedi, korku, bilimkurgu dallarızamanında izledik Reis
şimdi bunların zamanı
Tavsiyem biyografi, komedi, korku, bilimkurgu dallarızamanında izledik Reis
şimdi bunların zamanı
Dahmer dizisini izle o zaman. 8-10 bölümlük dizi halinde orjinal hikayeye uyarak çekmişler. Seri katil biyografisiTavsiyem biyografi, komedi, korku, bilimkurgu dalları
İzledim, muhteşemdi. Bu dünyada ne kadar cani insanlar var dedirtecek cinsten. Ek olarak Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile de listeye ekleyebiliriz, Ted bundyi anlatıyor.Dahmer dizisini izle o zaman. 8-10 bölümlük dizi halinde orjinal hikayeye uyarak çekmişler. Seri katil biyografisi
Onu da izledim Adam kodesten 2. kaçışından sonra uçağa atlayıp taraftarı olduğu beyzbol takımının maçını izlemeye bile gidiyor. O yıllarda kimbilir kimler kimleri öldürüp üstünü örtmüştür. Kamera yok, adli tıp yok, uydu görüntüleme, internet yok, kimlik çipi yok hiçbirşey yok. Faks bile yok. Sadece döndürmeli telefonlar var. Eyaletler arası asayiş iletişimi zaten yok.İzledim, muhteşemdi. Bu dünyada ne kadar cani insanlar var dedirtecek cinsten. Ek olarak Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile de listeye ekleyebiliriz, Ted bundyi anlatıyor.
bi uçaktan diğer uçağa atlarken şarjörde değiştirebiliyormuOnu da izledim Adam kodesten 2. kaçışından sonra uçağa atlayıp taraftarı olduğu beyzbol takımının maçını izlemeye bile gidiyor. O yıllarda kimbilir kimler kimleri öldürüp üstünü örtmüştür. Kamera yok, adli tıp yok, uydu görüntüleme, internet yok, kimlik çipi yok hiçbirşey yok. Faks bile yok. Sadece döndürmeli telefonlar var. Eyaletler arası asayiş iletişimi zaten yok.
Fakat sıkıntı şurada. Bu liste neye göre kime göre. Zevkler kişiden kişiye çok fazla değişebiliyor. Hızlı ve Öfkeli gibi yapımlar çok fazla izleniyor mesela ama bana göre çok çocuksu bir senaryoya ve bayağı bir konuya sahip. İlle de çoğunluk izlemiş ve beğenmiş diye bu kıstasın çok bir önemi yok bence. Recep İvediği de çoğunluk izledi. Adam osurarak bira şişesi uçuruyorduimdb'de yüksek puanlı ve ödüllü film arşivim hepsini izledim her biri ayrı güzel
Gözler Tamamen Kapalı (1999)
Hayatımızın En Güzel Yılları (1946)
Sıkı Dostlar (1990)
Dehşet Yolcuları (1953)
Cesur Yürek (1995)
Guguk Kuşu (1975)
Yedi (1995)
Zindan Adası (2010)
Soysuzlar Çetesi (2009)
The Seventh Seal (1957)
Django (Zincirsiz) (2012)
Şahane Hayat (1946)
Kuzuların Sessizliği (1991)
U-Bot: Denizaltı (Das Boot) - (1981)
Bir Zamanlar Amerika'da (1984)
Truman Show (1998)
Gizli Teşkilât (1959)
Psycho (1960)
Cinayet Günlüğü (2003)
Otomatik Portakal (1971)
Şeytan (1973)
Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)
Azap Yolu (2002)
La vita e bella (1997)
Sunset Bulvarı (1950)
Başkalarının Hayatı (2006)
Kapıdaki Düşman (2001)
Alcatraz'dan Kaçış (1979)
Into the Wild (2007)
Leon: The Professional (1994)
Amelie (2001)
bahsettiğin konuya kesinlikle katılıyorum recep ivedik benzeri filmler için zaten öyle olsaydı liste oldukça uzun olurdu bu seçtiğim filmleri özenle seçip izledim pişman olmadım listede aklıma gelmeyen çok eksik varFakat sıkıntı şurada. Bu liste neye göre kime göre. Zevkler kişiden kişiye çok fazla değişebiliyor. Hızlı ve Öfkeli gibi yapımlar çok fazla izleniyor mesela ama bana göre çok çocuksu bir senaryoya ve bayağı bir konuya sahip. İlle de çoğunluk izlemiş ve beğenmiş diye bu kıstasın çok bir önemi yok bence. Recep İvediği de çoğunluk izledi. Adam osurarak bira şişesi uçuruyordu
Ne gerek var sanatsal şeylere osur gitsin işte paraya para demezsinbahsettiğin konuya kesinlikle katılıyorum recep ivedik benzeri filmler için zaten öyle olsaydı liste oldukça uzun olurdu bu seçtiğim filmleri özenle seçip izledim pişman olmadım listede aklıma gelmeyen çok eksik var