- 3,892
- 2,170
- 113
Olur olur büyüyünce geçer broBal porsugu çok vitaminsiz aynı zamanda baş belası bir hayvanmış belgesel öyle dedi
Olur olur büyüyünce geçer broBal porsugu çok vitaminsiz aynı zamanda baş belası bir hayvanmış belgesel öyle dedi
Ulan gereksiz terim 😆🙄Tebrikler dost
15k yatmış canımız gitmiş terim görüyon hep aynı şekil gidiyo paracıklarTebrikler dost
Enişte gereksiz terim gibileri konuna gelince kovmazsan 1m olsa gider15k yatmış canımız gitmiş terim görüyon hep aynı şekil gidiyo paracıklar
Yapacak bişey yok dost, sen ben kaybedecez ki birileri para çekerken kasa olsun diye15k yatmış canımız gitmiş terim görüyon hep aynı şekil gidiyo paracıklar
Terim deport etmişler Polonya dan 8 tane uçak düşürmüş bakarakEnişte gereksiz terim gibileri konuna gelince kovmazsan 1m olsa gider
Gaddar terim vicdansız alçak terimYapacak bişey yok dost, sen ben kaybedecez ki birileri para çekerken kasa olsun diye
Eyvah ozmn Allah bize yardım etsin enişte 🙄Terim deport etmişler Polonya dan 8 tane uçak düşürmüş bakarak
Boş ypma ya hayatinda kaç kere kazandın kupon yapıyorsun bozduruyorsun yap boz yap boz kasayı sifirliion😆😆Yapacak bişey yok dost, sen ben kaybedecez ki birileri para çekerken kasa olsun diye
Moruk cutadan para geldi hakaret modunu açtın. Bide roll aç da dostlarla vur patlasın çal oynasın yapalımGaddar terim vicdansız alçak terim
E bana kim rol yaptırcak şimdiYapacak bişey yok dost, sen ben kaybedecez ki birileri para çekerken kasa olsun diye
Bu bal arısı mıdır nedir o yaptıracak hep kazaniom dioE bana kim rol yaptırcak şimdi
Artik vurmaliyiz yoksa kendimi kesicemBu bal arısı mıdır nedir o yaptıracak hep kazaniom dio
Banglades de yolun ortasına da tuvaletini yapsan deport etmezler seni Porsukcum. Endişelenme senEyvah ozmn Allah bize yardım etsin enişte 🙄
Ahaah guldum birazda sabah guluyum hepsini bir anda israf etmeyimBanglades de yolun ortasına da tuvaletini yapsan deport etmezler seni Porsukcum. Endişelenme sen
Dost birazdan enişte roll açar felekten bir gece olurArtik vurmaliyiz yoksa kendimi kesicem
Dkicem böyle işi eskiden ayda en kötü 1-2 kez 5 hane görürdük kahrolduk bi lanet çöktü aylardır gitmiyorDost birazdan enişte roll açar felekten bir gece olur
Saat farki varmiydi la orda 1 saat geri miDost birazdan enişte roll açar felekten bir gece olur
O şansın açık olduğu zamanları özlüyor insan demi dost.. şimdi 100 lirayla kumar denioz 101 bile olmuyorDkicem böyle işi eskiden ayda en kötü 1-2 kez 5 hane görürdük kahrolduk bi lanet çöktü aylardır gitmiyor