- 47,002
- 51,213
- 113
Sanırım dostDönüş otostopla mı dost
Sanırım dostDönüş otostopla mı dost
Banlananlar listesinde beğeni atarız birazdan dost burda dostluklar öyle sabah akşam senle konuşur banlananlara eklenince sevdim yapar herkesMonarşi bir yapı yok forumda gördüğüm kadariyla Oligarşik düzen var Enişte. 3 başkanımızı da aynı seviyede görüyorum. Saygılarımla
Fikir paylaşma dertleşmeFiziksel hastalığımı buraya niye yazayım hastaneye gitmek varken
Gece rollingi gelir mi üstad sponsor olsan bizeDönüş otostopla mı dost
Usulü neymişAynen la 1 k kazanan adamada dm atılmazki
Fani forum gün gelir banlanir göçer gideriz buralardan. Kalanlara selam olsunBanlananlar listesinde beğeni atarız birazdan dost burda dostluklar öyle sabah akşam senle konuşur banlananlara eklenince sevdim yapar herkes
ATM gitmem lazım dost sende varsa at yapalım ben sabah 9 gibi hesabına atarımGece rollingi gelir mi üstad sponsor olsan bize
Bana da mı amg kapalıBen önceden 3 4 defa çekiliş etkinlikleri yapmıştım sayıyı 10 kişi belirliyordum 50 kişi dm atiyordu. Artık çekiliş yapmıyorum dm yi de kapattım kafa rahat
Düşündürücü dostum da olsa atardımATM gitmem lazım dost sende varsa at yapalım ben sabah 9 gibi hesabına atarım
Nihatım senin mal varlığı nedirTamam dayı en zengin sensin silkelesen 1k para çıkar çıkmaz allah bilir kabadayı kesilmişin dm kapa geç
İçeriği okumadan yorum yapma sen dostum. 1k paralardan bahsediyoruz zaten bizde. Yukarısı yok yani sende varsa roll açta millet faydalansinTamam dayı en zengin sensin silkelesen 1k para çıkar çıkmaz allah bilir kabadayı kesilmişin dm kapa geç
Benim roll yok ki blackjack oynuyorum bize 16 veriyor kendi 20 vantilatöre bi yumruk çakıp foruma geliyorum her günüm aynı geçiyorİçeriği okumadan yorum yapma sen dostum. 1k paralardan bahsediyoruz zaten bizde. Yukarısı yok yani sende varsa roll açta millet faydalansin
As dostSa dost
Empati yap biraz Ferdi sen de yoksa @Enişte de olmayabilir. Biraz da bu açıdan bak hayata daha iyi anlaşılırsın.Düşündürücü dostum da olsa atardım
Teşekkürler dost bakayım biEmpati yap biraz Ferdi sen de yoksa @Enişte de olmayabilir. Biraz da bu açıdan bak hayata daha iyi anlaşılırsın.
Eniştem yine formunda😁ATM gitmem lazım dost sende varsa at yapalım ben sabah 9 gibi hesabına atarım
Hazır gitmişken bak bakalım eşrefpaşa otobüsleri nerden kalkıyor Ferdi dostTeşekkürler dost bakayım bi
Teklifimiz senin için geçerli Murat kardeşim dolandırılmaya müsaitsenEniştem yine formunda😁