2 sayidan yatsam yine zoruma gitmez adam kendi sahasından fırlatıyor basket giriyor2 sayı atan o elini.... Yazık olmuş ustam
Kendi bile inanamadi o sayıyaCampazzo attı basketi adamın normal sayısı yok yemin ederim
Hemşo sana futbol bulaşma diyorum. Takım baremlerinden zaten vuruyorsun. Harbiden yaz bana hergün wpden takım üstlerine oynayacam. Kar olursa sana atacam.Çok geçmiş olsun dostum ama campazzo boş topçu değil daha önce bu tarz sayıları var ama yazık olmuş ben canlı izledim maçı zaragoza fena attı ben Zaragoza 83.5tan aldım sonra sevilla 2.5üste verdim hepsini
Kuponun yatmasından çok buna içim gitti0.8 kala sayı oluyor. Topu alıp fırlatıyor bilinçsiz bi şekilde ve giriyor. Sonra hakemler izliyor ve top elden çıkmış. Gerçekten söylenecek bişe yok. Çok geçmiş olsun
Bu tamamen şans imkansızı başardıÇok geçmiş olsun dostum ama campazzo boş topçu değil daha önce bu tarz sayıları var ama yazık olmuş ben canlı izledim maçı zaragoza fena attı ben Zaragoza 83.5tan aldım sonra sevilla 2.5üste verdim hepsini