😂😂😂Bu site mi güvenilir
😂😂😂Bu site mi güvenilir
Evet sponsor buraya
Bu site asla güvenli değilEvet sponsor buraya
SepepBu site asla güvenli değil
Sepep
[/QUOTE en az 3 tane ödemediği bakiye gördüm
Neyin ss ini atayım
Nasil odemiyor onun ss siniHer sponsor siteye güvenme ne
Neyin ss ini atayım
Aradan en az 1 sene geçti ss i nereden bulup atayım sana iyimisinNasil odemiyor onun ss sini
timuray kafanı s
Aradan en az 1 sene geçti ss i nereden bulup atayım sana iyimisin
Sen ne yaşıyon knk kafanmi iyi site el degisti heryere sponsor şuan oyle birseyme yapma lüksü yokagaAradan en az 1 sene geçti ss i nereden bulup atayım sana iyimisin
Kardeşim yanlış anlama da hayatında en fazla kaç tl lik kumar oynadın bu kadar emin konuşuyorsun. Site el değiştirdi diyorsun yanında mı değistirildi. İster güven ister güvenme beni ilgilendirmez ilerleyen zamanda üzülmeyin diye uyarıyorumSen ne yaşıyon knk kafanmi iyi site el degisti heryere sponsor şuan oyle birseyme yapma lüksü yokaga
Dost oynamamki ordan 2 site simdiye kadar piabella v betKardeşim yanlış anlama da hayatında en fazla kaç tl lik kumar oynadın bu kadar emin konuşuyorsun. Site el değiştirdi diyorsun yanında mı değistirildi. İster güven ister güvenme beni ilgilendirmez ilerleyen zamanda üzülmeyin diye uyarıyorum
Oynamadan nereden biliyorsun güvenilir olduğunu. Oynadığın iki siteden de sorunsuz çekersinDost oynamamki ordan 2 site simdiye kadar piabella v bet
Arkadaslar var forumda o yuzdenOynamadan nereden biliyorsun güvenilir olduğunu. Oynadığın iki siteden de sorunsuz çekersin
Güvenme dostum güvenme piyasada ki sağlam site sayısı tahmin ettiğinden de az. Superbetin sekabet tulipbet 5 senelik kumar hayatımda edindiğim tecrücebeye göre bu sitelerden her türlü parayı çekebilirsinArkadaslar var forumda o yuzden