Bende orda yaptım 1 sene oluyor geleli x ray falan yok koy telefonu kilodunun içine rahat rahat sokarsın sadece çantalara bakıyorlarAğrı Doğubeyazıt kanka
Bende orda yaptım 1 sene oluyor geleli x ray falan yok koy telefonu kilodunun içine rahat rahat sokarsın sadece çantalara bakıyorlarAğrı Doğubeyazıt kanka
kurtuluş savaşını gördün mü abiBen askerken telefon yasağı felan yoktu.Gerci hos telefonda.yoktu ama yasak yoktu.
Ne yapacaksin telefonu felan birak gecmesin.zaman tadini cikar.
teslim olurken götürme kardeş. tanıdık biri daha sonra kargo ile göndersin sen çarşıya çıkınca alBeyler Allah izin verirse gece gidiyorum Android telefonu götürecem. Çarşı izni yokmuş Telefonu Nasıl içeri sokabilirim alırlar mı yada bı sıkıntı çıkar mı ? Diğer bı hususta KTM de kaç gün kalırım bilgisi olan varsa aydinlatsin . Ne B*k Yiyecegimi bilmiyorum
Çarşı izni yokmuş kral ordateslim olurken götürme kardeş. tanıdık biri daha sonra kargo ile göndersin sen çarşıya çıkınca al
Hocam özele bakarken bı kaç sorum olcak müsaitsenBende orda yaptım 1 sene oluyor geleli x ray falan yok koy telefonu kilodunun içine rahat rahat sokarsın sadece çantalara bakıyorlar
şırnakta 18 ay yaptım ohal bölgesi olduğu halde şırnakta varken orda nasıl olmazmışÇarşı izni yokmuş kral orda
Valla hiç bilmiyorum kral. Oraya giden bı arkadaş vardı o söyledi çarşıfalan yok dedihee merkeze yakın yer değil de köy karakollarından birine gideceksen eğer dediğin dogru carşı yüzü göremezsin
ben 23.cü tümen de özel harekat ta olduğum için merkezdeydim
Yok ya 96 Bascavus almisti bir telefon 3 maasimj verdim diyip duruyordu )kurtuluş savaşını gördün mü abi
Yok ya 96 Bascavus almisti bir telefon 3 maasimj verdim diyip duruyordu )
Hadi be valla usta askerin insafına kaldık deseneBen sınırda yaptım kameralı telefon götürmüştüm. Bi tane usta asker vardı girişte göt deliğime kadar aradı götüme koymuştum zaten ordan aldı telefonu bi daha alamadım cıkana kadar
Folyoya sarıp valizin gizli niyetine sıkıştıracamKardeşim şanlı urfa siverek Ayakkabının içine sok ve Aliminyum la sar hiç bişey olmaz
büyük tekerlikli valizler wrya onların tekerleğinin orda bi plastik war oraya sokan olmuştu bizde ama biliyolarmış oralarıda araladılarFolyoya sarıp valizin gizli niyetine sıkıştıracam
Alal ala bu ibne terminator ustalardan nasıl gecirecm ben bu telefonubüyük tekerlikli valizler wrya onların tekerleğinin orda bi plastik war oraya sokan olmuştu bizde ama biliyolarmış oralarıda araladılar
her yer bir deildir herkes kendi yaptığı yerdeki şeyleri anlatıyor sen oraya gidince farklı bişeyle karşılaşcan nabza göre şerbet vercen orda becerilerin belli olcakAlal ala bu ibne terminator ustalardan nasıl gecirecm ben bu telefonu
Valla rüşvet veririm gerekirse birine yine geciririmher yer bir deildir herkes kendi yaptığı yerdeki şeyleri anlatıyor sen oraya gidince farklı bişeyle karşılaşcan nabza göre şerbet vercen orda becerilerin belli olcak
Valla rüşvet veririm gerekirse birine yine geciririm