- 9,208
- 6,462
- 113
Bonusu gol olmaza basaydin konuda kimse kalmazdı..geçmiş olsun diyen giderdi..şimdi gelip helalll derlerdi dddD0-0 bitti
Amma deli para verirdi
Bonusu gol olmaza basaydin konuda kimse kalmazdı..geçmiş olsun diyen giderdi..şimdi gelip helalll derlerdi dddD0-0 bitti
Hakkaten ha bitti Flashscore 6 yazmıştı+2 verdi la
ama maks 2500 çekceğim için ağlardım hahaBonusu gol olmaza basaydin konuda kimse kalmazdı..geçmiş olsun diyen giderdi..şimdi gelip helalll derlerdi dddD
Amma deli para verirdi
Gitti amaTebrikler bro valla 1.29 dan gitseydi hakkaten cok üzücü olurdu
gelir geliratlas bu kadar bekletmezdi hayrolsun
Max 2500 muydu çekim......5 k yap 2500 çek bonusumuydu..şimdi olayı anladımama maks 2500 çekceğim için ağlardım haha
aynen abi 500'ü 5000 yap 2500 çektiMax 2500 muydu çekim......5 k yap 2500 çek bonusumuydu..şimdi olayı anladım
.ben anlayana kadar angarama guneş dogdu dogus
Şu şu kadar yap şu kadar çek yapın patenti hangi hıyara ait acabaaynen abi 500'ü 5000 yap 2500 çekti
O vakit fazla üzülmeye değmez..gemisini yürüten kaptandir demiş atalarımız iyiki çapraz aldın..aynen abi 500'ü 5000 yap 2500 çekti
İyi geceler abiO vakit fazla üzülmeye değmez..gemisini yürüten kaptandir demiş atalarımız iyiki çapraz aldın..
Cümleten iyi sabahlar hadi..cemaat camiden çıkmadan uyayim..sağlıcakla kalin gencler
Kesin silinen para siteye kaliyorki o yüzden tüm siteler bunu yapıyor....ben öyle düşünüyorum..geçen destege açık açık sordum..soruma cvp vermiyor..sağol anladım ben gerisini dedim kapattimŞu şu kadar yap şu kadar çek yapın patenti hangi hıyara ait acaba
%100 öyle bu arada yok 30.000 yap 15.000 çek kalan 15 buhar olması imkanı yok sitenin cebine kalıyoKesin silinen para siteye kaliyorku o yüzden tüm siteler bunu yapıyor....ben öyle düşünüyorum..geçen destege açık açık sordum..soruma cvp vermiyor..sağol anladım ben gerisini dedim kapattim
Evet dusununce mantıklı doğru diyorsun abiKesin silinen para siteye kaliyorki o yüzden tüm siteler bunu yapıyor....ben öyle düşünüyorum..geçen destege açık açık sordum..soruma cvp vermiyor..sağol anladım ben gerisini dedim kapattim
Alt yapıdan onlar parasını kesin alıyordur..bizde onlara hammallik yapiyoz ..baksana son iki yılda gelen geçen site aciyor...ve bu yöntemi uyguluyor tüm yeni siteler...%100 öyle bu arada yok 30.000 yap 15.000 çek kalan 15 buhar olması imkanı yok sitenin cebine kalıyo