- 4,804
- 6,785
- 113
aynenBejing de jeremy lin ile ekpe udoh vardı dimi yanlış hatırlamıyorum
aynenBejing de jeremy lin ile ekpe udoh vardı dimi yanlış hatırlamıyorum
Guangdong baya iyi knka son ceyrek de ins enerjileri kalırda handi de kalirlar. Yoksa guangdong depin yedekleri varken 10+ cok rahat yapabilcek bir takım
ya bende öyle düşünüyorum bi yanımda şey diyo 3 maç üzerinden ya bunların yarı finalleri , beijing tüm varını yoğunu koyup son maça uzatmaya çabalayacaktır 0-1 şuan yenilirlerse eliniyolar onun için uğraşmak zorundalarGuangdong baya iyi knka son ceyrek de ins enerjileri kalırda handi de kalirlar. Yoksa guangdong depin yedekleri varken 10+ cok rahat yapabilcek bir takım
Hislerine gore oyna tabi knka. Oyle hissediyorsan bize takip edip desteklemek düşerya bende öyle düşünüyorum bi yanımda şey diyo 3 maç üzerinden ya bunların yarı finalleri , beijing tüm varını yoğunu koyup son maça uzatmaya çabalayacaktır 0-1 şuan yenilirlerse eliniyolar onun için uğraşmak zorundalar
la yok kazanmak için öyle düşündüm yoksa yanlış oynamışım çaktırma sadsaklfasdklfHislerine gore oyna tabi knka. Oyle hissediyorsan bize takip edip desteklemek düşer
batıyoruz recebb çeyrek handikapı diye maç handikapı almışımNoluyo ?
Farketmez getırırız ne batması tövbe debatıyoruz recebb çeyrek handikapı diye maç handikapı almışım
Daha ne batması dıon el atarım ben no lose yes wınbetsmove'da en yüksek handikap +3.5 şuan onada 1.70 oran açmış ev kazanıra 2.15 veriyo